No tak, przecież innego niż metroprzychylnego punktu widzenia z Twojej strony nie można się spodziewaćMeWa pisze:A wozokm to dla Metra zysk, z czegoś obsłudze płacić trzeba
Stacja A-19 Marymont
Moderator: JacekM
Jak to mówi pewien mój kolega: ,,Zostaw to! Ktoś musi metro sprzątać, bo dostaje za to kasę!''geograf pisze:No tak, przecież innego niż metroprzychylnego punktu widzenia z Twojej strony nie można się spodziewaćMeWa pisze:A wozokm to dla Metra zysk, z czegoś obsłudze płacić trzeba
To teraz powiem jak dziecko w piaskownicy: ,,Eheehe...A ZTM upycha wszystkich do metra!!!''
Chyba o poziomie i realności drugiej nie muszę mówić.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
a co? co komu przeszkadzają te kursy? chyba tylko Twojemu zmysłowi estetycznemugeograf pisze:No tak, przecież innego niż metroprzychylnego punktu widzenia z Twojej strony nie można się spodziewaćMeWa pisze:A wozokm to dla Metra zysk, z czegoś obsłudze płacić trzeba
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- MeWa
- Cukiereczek
Na razie jedyną instytucją robiącą ludziom wodę z mózgu jest ZTM. Na stronie www nadal jest info, że stacja Marymont jest zamykna wcześniej, tak samo jak na słupkach wystawionych przed stacją i zejściami do przejścia podziemnego.geograf pisze:Raz, że robienie ludziom wody z mózgu.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
MeWa pisze:Na stronie www nadal jest info, że stacja Marymont jest zamykana wcześniej.
ZTM pisze:2008-03-01
Przywrócenie funkcjonowania stacji MARYMONT w pełnych godzinach
W związku z zakończeniem prac prowadzonych na stacji MARYMONT, od dnia 1.03.br. (sobota) przywraca się funkcjonowania stacji w dotychczasowych godzinach.
MeWa pisze:Mogliby na głównej stronie, w zakładce "Czasowe zamknięcie stacji Marymont" także poprawić.
ZTM pisze:Czasowe zamknięcie stacji Marymont
W związku z koniecznością podłączenia stacji Słodowiec do eksploatowanego odcinka linii metra, zostaną wprowadzone następujące zmiany w organizacji ruchu:
* od dnia 10.03.br. stacja Marymont będzie całkowicie zamknięta na ok. 10 dni na czas jazd testowych na szlaku B20,
* w dniach 15-16.03.br. nieczynna będzie również stacja Plac Wilsona; pociągi będą kończyć bieg na stacji Dworzec Gdański.
Niektórym chyba już dawno zrobiło. Myślę że gdyby metro odpowiednio wcześniej informowało swojego zwierzchnika, nie byłoby takiego problemu. Jeżeli wystąpi w przyszłości taki sam przypadek, metro najprawdopodobniej będzie jeździło za darmo.MeWa pisze:Na razie jedyną instytucją robiącą ludziom wodę z mózgu jest ZTM.
Polityka złym doradcą w pracy!
Nie muszę.MeWa pisze:Przekwalifikowałeś się w ZTM-ie na Metro?
Nie wiem o kim mówisz. Ja w każdym bądź razie staram sie być obiektywny, czego nie można powiedzieć o niektórychMeWa pisze:Myślę, że gdyby pracownicy ZTM-u odłożyli swoją żądzę dokopania wszystkim i manię wielkości, to by zauważyli to, o czym było wiadomo już wcześniej.
Polityka złym doradcą w pracy!
Wszytsko pod kontrolą najwyższych władz państwowych (i partyjnych, chciałoby się rzec, jak za dawnych czasów):
http://www.mt.gov.pl/article/aktualnosc ... 9cfc50682e
Boże! A gdzie orkiestra? Gdzie dzieci z kwiatami? I dywan dla pani minister? A wydawało mi się, że czasy, gdy pisano takie komunikaty skończyły się dobre kilkanaście lat temu...alojzy pisze:Wszytsko pod kontrolą najwyższych władz państwowych (i partyjnych, chciałoby się rzec, jak za dawnych czasów):