mdnext pisze:Idiotą? Sam może jesteś idiotą - zadowala cię taki poziom dyskusji?
Nie, ale jaki rozmówca, taki poziom. Sam standardy wyznaczasz, a ja się tylko dostosowuję.
mdnext pisze:Przestań wyzywać ludzi.
Jeszcze cię nie zwyzywałem. Dałem ci alternatywę: albo jesteś idiotą, albo nie widziałeś rozkładu, który ma się nijak do twoich opowieści, czyli zaprzeczasz faktom. Oczywiście może być też tak, że jesteś idiotą, który dodatkowo zaprzecza faktom, to twój wybór.
mdnext pisze:Pracujesz w MZA? Z miejsca wyrzuciłbym cię z pracy za takie zachowanie.
Pisz skargę do Mobilisu: "Wasz kierowca pisząc w swoim wolnym czasie na forum dyskusyjnym publicznie zaczął się zastanawiać, czy przypadkiem nie jestem idiotą. Zróbcie z tym coś." O ile dalej nie wiem, czy jesteś idiotą (albo inaczej: wiem, ale nie powiem), o tyle wiem, że jesteś pocieszny.
mdnext pisze:Jeśli naprawdę jesteś kierowcą, to twój pracodawca powinien wysłać cię na jakieś badania wzroku, bo na Przasnyskiej akurat wysiadają codziennie setki pasażerów, a to i tak gartka, bo większość, jak pisałem, rezygnuje i biega na Sady.
Nie wiem z czego te setki wysiadają, ale na pewno nie ze 122. Gdyby setki wychodziły ze 122, to bym na tę nieszczęsną Przasnyską wjeżdżał pusty, a wyjeżdżał pełny, bądź na odwrót. A jakoś tak się zawsze składa, że wjeżdżam, wysiadają trzy do pięciu osób, wsiada jedna, i odjeżdżam. A ile razy w ogóle drzwi nie otwieram, bo nie ma dla kogo.
mdnext pisze:Nie ja tutaj siedzę z karteczkami i spisuję w drodze ze szkoły do domu,
To w temacie poziomu dyskusji. Kali płakać i fochy strzelać.
mdnext pisze:A ile osób jeździ z Górczewskiej do ŚOB 422? Zlikwidować 422 i puścić to z Marymontu, Marymont też chce bezpośrednią linię do ŚOB.
A co to ma wspólnego z tematem dyskusji, czy z jej bieżącym wątkiem?