O też miałem taki rowereklevar pisze:BTW. nazywał się "Reksio"
21 gĹupstw, czyli co najgĹupszego zrobiliĹcie w swoim Ĺźyciu?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Piotrek_2274
Staram się nie popełniać tych samych błędówempi pisze:Tylko raz? Ja nawet nie wspomniałem o tym, bo to się za często zdarzaBusmann pisze:Na 18 kumpla pomieszałem wódkę, wino i piwo (skutki pomijam).
W stanie nietrzeźwości lepiej takich decyzji nie podejmowaćempi pisze:I w ogóle ja zacząłem o tym poważnie myśleć jak wytrzeźwiałem zupełnie, stąd moja decyzja
Ooostro!!! (© levar)empi pisze:ale trochę nie trafiłem i w efekcie wylałem jej pół szklanki soku za biust.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
No to może ja też coś dodam... Było pare takich głupich rzeczy np. Jakoś w październiku 2006 postanowiłem z kumplem sprópować swoich siła na rowerach i przejechaliśmy "Trase Łazienkowską" po ulicy, a jak dobrze wicie tam jest zakaz jazdy na rowerach
To było coś
Innym razem założyliśmy się o 50zł że przejade "Trase Siekerkowską" środkowym pasem... Na rowerze oczywiście
Zaczeliśmy przy moście. Powiedziałem, że, aby było trudniej pojade tak jak 301 bo oni chcieli, abym jechał tak jak 119
Akurat nic nie jechało więc wziąłem rower na plecy, przeskoczyłem przez barierki i w droge
Każdy kierowca który mnie mijał klął na mnie tak, że lepiej nie mówić
Ja się tylko ładnie śmiechałem
Ale przejechałem i wygrałem kase 
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Łatwo. Ale zawsze będzie porównanie subiektywne.Szamot pisze:Myśle, ze cieżko jest porównywać rząd wielkości parametrów wzglednych.
Są w życiu bardziej traumatyczne przeżyciaJacekM pisze:Zarejestrowałem się tu.
U nas w Liceum kilka razy była nagła ewakuacja pracowni chemicznej. Ale nigdy z mojej winy. Ja chyba tylko raz miałem żółte ręce po kontakcie z kwasem azotowym.Anna Jaworska pisze:Na warsztatach cały czas ktoś coś tam sobie robił, a to jakieś skaleczenie piłką, a to jakieś poparzenie, natomiast najgorszą z możliwych kontuzji dla moich klasowych blondynek było złamanie paznokcia, wtedy to dopiero był płacz i zgrzytanie
xxx
Najgłupsza rzecz to gra w berka w 2 klasie podstawówki na szkolnym korytarzu. Wykonałem brawurowy skok nad plecakami, a tu nagle drzwi się otworzyły i ciach! Klamka wbiła się w moim ramieniu na 1,5 cm. Sześć szwów i dwa miechy absencji w szkole. No i data wypadku, 13 grudnia. Po pierwsze: 13, pechowy numerek, po drugie rocznica stanu wojennego...
W tejże samej drugie klasie, podobnie jak JacekM, znokautowałem drewnianym prostopadłościennym klockiem kolegę w czoło... Wtedy też, wraz z kolegami ze świetlicy na szkolnym boisku wyzywałem na jakiegoś gościa od debili, no i miałem niezły ochrzan.
W tejże samej drugie klasie, podobnie jak JacekM, znokautowałem drewnianym prostopadłościennym klockiem kolegę w czoło... Wtedy też, wraz z kolegami ze świetlicy na szkolnym boisku wyzywałem na jakiegoś gościa od debili, no i miałem niezły ochrzan.

1. Jestem w klasie 5d (banda matołów, ja chce do 5c
)
2. Chciałem pojechać na Gwiaździstą będąc na Powsinie (godz. 12:00). Oczywiście, nic się nie stało, bo było 519
Zasypiając w autobusie (Solaris byl bardzo cichy) dowiedzialem się od pani, która siedziala koło mnie, że jest 17:30 i 519 nie jeździ już na Gwiaździstą, tylko na Emilii Plater
3. Założyłem się z kolegą (w III kl.) o to, kto szybciej przepłynie basen. Ja bardzo szybko pływam, ale popłynąłem za szybko i walnąłem łbem o koniec basenu
Teraz panicznie gapię się, czy basen się już kończy 
2. Chciałem pojechać na Gwiaździstą będąc na Powsinie (godz. 12:00). Oczywiście, nic się nie stało, bo było 519
3. Założyłem się z kolegą (w III kl.) o to, kto szybciej przepłynie basen. Ja bardzo szybko pływam, ale popłynąłem za szybko i walnąłem łbem o koniec basenu
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Spałeś 5h w 519 ?Raelag pisze: 2. Chciałem pojechać na Gwiaździstą będąc na Powsinie (godz. 12:00). Oczywiście, nic się nie stało, bo było 519Zasypiając w autobusie (Solaris byl bardzo cichy) dowiedzialem się od pani, która siedziala koło mnie, że jest 17:30 i 519 nie jeździ już na Gwiaździstą, tylko na Emilii Plater
![]()
- chruscik
- Dysklawiaturzysta
- Kontakt:
Byly mistrz polski na 100 m stylem grzbietowymRaelag pisze:3. Założyłem się z kolegą (w III kl.) o to, kto szybciej przepłynie basen. Ja bardzo szybko pływam, ale popłynąłem za szybko i walnąłem łbem o koniec basenuTeraz panicznie gapię się, czy basen się już kończy
pyta sie... od czego sa okularki ? a jak plyniesz grzbietem to choragiewki ?
MOBILIS Ursus