Komunikacja Miejska na Bemowie
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Będę nudnymariow pisze:tylko jak powstanie linia Groty- Koło to nie bardzo widze dokąd miałoby jechac 129 z Ursusa - chyba tylko do Cm. Wolskiego
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
tylko jesli po obecnej trasie przez Redutową to nie za duzo tych linii w relacji olbrachta-redutowa - ciepłownia?R-11 Kleszczowa pisze:Będę nudnymariow pisze:tylko jak powstanie linia Groty- Koło to nie bardzo widze dokąd miałoby jechac 129 z Ursusa - chyba tylko do Cm. WolskiegoNa Młynów
![]()
PURA VIDA!
- fik
- Naczelne Chamidło
Kiedy się wypełniły dnimariow pisze:tylko jak powstanie linia Groty- Koło to nie bardzo widze dokąd miałoby jechac 129 z Ursusa - chyba tylko do Cm. Wolskiego
i przyszło zginąć latem,
prosto do nieba czwórkami szły
busiki Urbinatte
(A lato było piękne tego roku)
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wyzbyłbym się przy tej okazji 155 z Tesco. Piętnastki i przeguby naprawdę się marnują na Karolinie. 129 dowiozłoby do Reala (do Tesco - na Górczewską jest przecież z Redutowej 154*), Młynów miałby linię do przychodni na Górczewską, do stacji kolejowej na Kole i na cmentarze wolskie. Niby socjal ale...mariow pisze:tylko jesli po obecnej trasie przez Redutową to nie za duzo tych linii w relacji olbrachta-redutowa - ciepłownia?R-11 Kleszczowa pisze: Będę nudnyNa Młynów
![]()
fik pisze:Kiedy się wypełniły dnimariow pisze:tylko jak powstanie linia Groty- Koło to nie bardzo widze dokąd miałoby jechac 129 z Ursusa - chyba tylko do Cm. Wolskiego
i przyszło zginąć latem,
prosto do nieba czwórkami szły
busiki Urbinatte
(A lato było piękne tego roku)
Wiem, że tylko ja tak uważam ale 129 ma potencjał
* - będzie lament bo w Tesco na Górczewskiej jest mniej świeże pieczywo bo pieką na Karolinie
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Chyba nie to miałem na myślifik pisze:Owszem, zupełnie sporo wozów da się z niej odzyskać.R-11 Kleszczowa pisze:Wiem, że tylko ja tak uważam ale 129 ma potencjał![]()
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Kwatera na północnymColony pisze:Jedyny logiczny wówczas kraniec to Znana co wtedy z 520 Kleszczu?R-11 Kleszczowa pisze:Wyzbyłbym się przy tej okazji 155 z Tesco.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
A może wreszcie należy za jednym zamachem rozwiązać problem dubli 149/194/716. Wrócić do koncepcji wycięcia 149 z Ursusa, wzmocnienia 716 przez Keniga, Wojciechowskiego, i zamiany 194 na coś krótszego i dającego poruszać się swobodnie po wąskich ulicach Gołąbek. Bo obecnie, to najbardziej pełne jest zawsze 716
- fik
- Naczelne Chamidło
I będziemy wzmacniać 522 do standardów 508, czy chcesz przekonać mieszkańców Ulrychowa, że ZP Mennica jest prawie tak samo atrakcyjnym punktem docelowym, jak Bankowiec?R-11 Kleszczowa pisze:Kwatera na północnymColony pisze: Jedyny logiczny wówczas kraniec to Znana co wtedy z 520 Kleszczu?![]()
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
522 ze Znanej na Marysin. Oczywiście przez Bankowy. 155 nie musi z Siedmiogrodzkiej pojechać przecież na Znaną...
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja proponuję inne typy 
149 niech będzie na Koło, 159 na Znaną, 520 również, 522 do piachu, jakaś linia Bielany - Obrońców Tobruku - Koło - Redutowa - Cm. Wolski, 155 do piachu (ależ ta linia zdziadziała!), a 129 albo na Cm. Wolski, albo - uwaga! - na Chomiczówkę po wchłonięciu 106
149 niech będzie na Koło, 159 na Znaną, 520 również, 522 do piachu, jakaś linia Bielany - Obrońców Tobruku - Koło - Redutowa - Cm. Wolski, 155 do piachu (ależ ta linia zdziadziała!), a 129 albo na Cm. Wolski, albo - uwaga! - na Chomiczówkę po wchłonięciu 106
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow