Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
To byłem ja. Ty wsiadałeś czy kupowałeś też bilet?ikarus pisze:Który z użytkowników kabinował w wozie A224 wsiadałem 1 drzwiami koło 12.00 na Rondzie Żaba w strone Arkadii.
Wystarczy jelczyka. Żaden Jaś FasolaZaciszaniN pisze:Za kółkiem rano widziałem Jelczyka vel Jasia Fasolę, więc pewnie woził Walasa, Deserta, Websterka lub tym podobne...
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Zarchiwizować, nie jest to coś na miarę "ale Chopin to nie imię" w kontekście rozważań o 175 i "lotnisku im. Chopina", ale zawsze coś.Walas pisze:Websterek dobrowolnie nie przychodzi mimo że jelczyk ma bardzo często 527 a podobno Websterek bardzo lubi 527 i jelczyk mu się dziwi że lubi a nie przychodzi.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
- Bastian
- Sułtan Maroka
SmakowałoZaciszaniN pisze:Około godziny 14 Bastian widziany nad kurczakiem w KFC przy Pomniku Kopernika - smakowało![]()
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- ZaciszaniN
- Kontakt:
A myślałem, że powrotem do Wawkomu (chociaż jedno drugiego nie wyklucza)Bastian pisze:SmakowałoZaciszaniN pisze:Około godziny 14 Bastian widziany nad kurczakiem w KFC przy Pomniku Kopernika - smakowało![]()
Tyle zdążyłem między wizytą na Uniwerku, a powrotem do pracy...
Wypersfadowane na PW.NR pisze:prawie cała służba ruchu zakładu R-4 go tak określaWalas pisze:Wystarczy jelczyka. Żaden Jaś Fasola
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Ty no stary wypraszam sobie takie tekstyZaciszaniN pisze: Za kółkiem rano widziałem Jelczyka vel Jasia Fasolę, więc pewnie woził Walasa, Deserta, Websterka lub tym podobne...
Cieplutko byłoczaroT-11 pisze:Desert i Delfino spotkani wczoraj na Żeraniu FSO. Dokładniej to Delfino poznany na Żeraniu FSO
Killer4739 spotkany na zakładzie
#4918EDIT: Adam8711 widziany w 49xx na 156.
A ja jechałem z Flashem8222 tym autobusem (niestety dopiero skapowałem się na Stryjeńskich - jak wysiadałem że to Ty). Kolegę robiącego zdjęcie też widziałem, ale nie wiedziałem że to Ty:)ZaciszaniN pisze:Flash widziany dziś w wozie #2227 na 011/504, po południu, jak skręcał z Dereniowej w Ciszewskiego.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Jak jest zimno to staram się kamuflowaćLukasz436 pisze:Kolegę robiącego zdjęcie też widziałem, ale nie wiedziałem że to Ty:)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Musisz mieć jakiegoś demonicznego szefa, który nic porządnego zjeść Ci nie pozwala...Bastian pisze:SmakowałoZaciszaniN pisze:Około godziny 14 Bastian widziany nad kurczakiem w KFC przy Pomniku Kopernika - smakowało![]()
Tyle zdążyłem między wizytą na Uniwerku, a powrotem do pracy...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.