128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ty się ciesz, że Swingi w składach nie jeżdżą, bo mogłoby być tak 
Jest.gfedorynski pisze:Dziś oczko (chyba, że pierwszy wrócił, ale szczerze wątpię).
Tak. Po kolizjach gdy lakierowano elementy zmieniano wszystkie, żeby wóz był jednolity a nie każdą nakleję miał inną.MichalJ pisze:Co więcej, wydaje mi się, że były przynajmniej na niektórych wozach wymieniane na inny kolor.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Idąc za Tramwarem 3609 przeszedł test niezawodności i został wpisany na stan zajezdni. 3607, 3608 i 3610 dalej walczą.
3602 już dawno wpisany na stan; 3611, 3612, 3613, 3614, 3615, 3616 i 3617 już mogą wozić pasażerów, a o 3605 cisza? Co jest pechowego w tym Jazzie? 
A co z 3605?Flash8222 pisze:Skoro tak piszesz to nie wiesz o co chodzi z krótkim Jazzem, więc jak się czegoś nie wie to się nie pisze.
Cos z kolami, tyle co wiem na pewno
PESĘ zapytaj. Nie zgłaszają do odbiorów, to nie jest brany pod uwagę.ashir pisze:Co jest pechowego w tym Jazzie?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
gfedorynski
Do dwóch razy sztuka:
Tymczasem dziś dwudziesty drugi. O ósmej stał na lawecie i ktoś się bawił w nim wyświetlaczami.
Tymczasem dziś dwudziesty drugi. O ósmej stał na lawecie i ktoś się bawił w nim wyświetlaczami.
-
gfedorynski
Możliwe by to było, że dziś kolejny?
Tramwar potwierdza, wiec raczej mozliwe!
Z tramwar:
W dniu 17 czerwca 2015r. do Warszawy dotarł dwudziesty trzeci wagon typu 128N Jazz Duo
Z tramwar:
W dniu 17 czerwca 2015r. do Warszawy dotarł dwudziesty trzeci wagon typu 128N Jazz Duo
-
gfedorynski
Wożą jak szaleni, dzisiaj znów.
-
gfedorynski
La, la, la... pełna laweta znów rano stała na R-1.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A tak PESA zdobywa nowy, wymagający rynek...
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56244F46
Eh. Ale to "TW się czepia". No, to zobaczymy, co MPK z nimi zrobi.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tory nierówne 
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Przepraszam, ale nie znalazłem jeszcze nigdzie tego - czy Jazz Duo przewidziane są tylko dla R-1 i R-4, czy mają je otrzymać wszystkie zajezdnie?
sorry to zdjecie widzialem juz mase razy i jest tendencyjne. Przedstawia jeden przesuniety panel. Skad wiesz czy podczas transportu to sie nie stalo? Albo jakis robotnik popelnil blad w fabryce w tym jednym miejscu? To nie ejst trudne do poprawy i serwis pesy od reki to usunie. Rozumiem zeby tak wygladal caly tramwaj. wtedy ok. narzekaj.Glonojad pisze:A tak PESA zdobywa nowy, wymagający rynek...