Transport Aglomeracyjny
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Solaris U10
- R-9 Chełmska
Niekoniecznie. Ten rozkład jest trochę dziwny, bo wykazuje strefę I tylko bez nazw przystanków...ashir pisze:W której możemy przejechać aż 1 przystanek w strefie pierwszej (od Trenów-Las do Sikorskiego) i oba są przystankami granicznymi.R-9 Chełmska pisze:I będziemy mieli linię L na terenie Warszawy...
O tym, że 742 zostaje to było już wiadome od początku kursowania w zasadzie;P I bardzo dobrze, bo linia zyskuje na popularności. co do zmian. Póki co do lutego jeździ Europa Express, a potem zobaczymy, bo okres składania ofert jest długi, więc bedzie konkurencyjność większa. Ale przyznam się,ze ja np jako pasażer jestem z obsługi obecnego przewoźnika bardzo zadowolony. uprzejmość kierowców, ciepło w autobusach i wygodne siedzenia to bardzo duży plus;P
Co do braku zmian, to zmieni się jedynie to, że wszystkie kursy do Góry Kalwarii będą,zarówno w weekend jak i w tygodniu. A i będzie troszkę inna trasa po Górze Kalwarii, tzn. będzie podjazd do stacji PKP tylko nie wiem czy we wszystkich kursach, czy beda warianty.
Co do braku zmian, to zmieni się jedynie to, że wszystkie kursy do Góry Kalwarii będą,zarówno w weekend jak i w tygodniu. A i będzie troszkę inna trasa po Górze Kalwarii, tzn. będzie podjazd do stacji PKP tylko nie wiem czy we wszystkich kursach, czy beda warianty.
Przyda się, więcej pasażerów 742 zyska. A kolej straci, przez brak Wspólnego Biletu...zigirin pisze:A i będzie troszkę inna trasa po Górze Kalwarii, tzn. będzie podjazd do stacji PKP tylko nie wiem czy we wszystkich kursach, czy beda warianty.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43