Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Jaką czcionką są pisane numery taborowe ajentów 
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
http://www.omni-bus.eu/joomla/images/st ... bemowo.png
Takie coś satysfakcjonuje?
Takie coś satysfakcjonuje?
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Na szybko - ile trwa obecnie wyrobienie WKM? Od złożenia wniosku? Tydzień? Dwa?
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Jeśli własnej to 5 dni, w przypadku normalnego wzoru robią to od ręki.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
W każdym POP-ie wydadzą mi standardową kartę od ręki? Znaczy biorę wypełniony wniosek, zdjęcie i tyle? Trochę się pogubiłem już, co oznacza "normalny wzór"?
And if the band you're in starts playing different tunes
Proponowany przez ZTM. Wyrabiałem kartę mamie z pól roku temu, zrobili to od ręki.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Zdjęcie i dowód - nic więcej nie potrzebujesz i sprawa będzie załatwiona w parę minut. Żadnego wniosku zresztą wypełniać nie musisz.Paweł_K pisze:W każdym POP-ie wydadzą mi standardową kartę od ręki? Znaczy biorę wypełniony wniosek, zdjęcie i tyle? Trochę się pogubiłem już, co oznacza "normalny wzór"?
Sklep z dużym wyborem pasków do spodni?
I to naprawdę dużym wyborem, bo poszukuję paska bez niklu, na który jestem uczulony.
I to naprawdę dużym wyborem, bo poszukuję paska bez niklu, na który jestem uczulony.
- Matrix2441
Raczej nie. Interesujący cię odcinek Wóycickiego rokrocznie jest przeznaczany na parking, ZTCP.Matrix2441 pisze:Czy w najbliższą sobotę i niedzielę w godzinach kursowania linii cmentarnych ulicą Wóycickiego między Żubrową, a Północną Bramą Cm. Północnego będzie kursować jakaś komunikacja miejska?
Podepnę sie pod to pytanie jak znajdziesz gdzieś poza forum, potrzebuję paska nieskórzanego o szerokości 5cm.Sklep z dużym wyborem pasków do spodni?

Nie.Matrix2441 pisze:Czy w najbliższą sobotę i niedzielę w godzinach kursowania linii cmentarnych ulicą Wóycickiego między Żubrową, a Północną Bramą Cm. Północnego będzie kursować jakaś komunikacja miejska?
- Bastian
- Sułtan Maroka
W większych sieciówkach (C&A, New Yorker itp.) zazwyczaj pasków sporo bywało, ale nie wiem, czy spełniają one wasze warunkiTeokryt pisze:Podepnę sie pod to pytanie jak znajdziesz gdzieś poza forum, potrzebuję paska nieskórzanego o szerokości 5cm.Sklep z dużym wyborem pasków do spodni?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow