Marki, Radzymin, Wołomin
Moderator: Wiliam
Nie mówili o licencji jako takiej na prowadzenie usług przewozowych, tylko o zgodzie na korzystanie z konkretnego przystanku w konkretnej gminie. I to leży w gestii gminy.Tm pisze:Licencje na przewóz wydaje powiat. Korzystanie z przystanków jest natomiast zwykłą decyzją administracyjną - tak jak wycięcie drzewa.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
-
Krzysiek_S
Jeśli to rzeczywiście linia ZTM, to będzie to dosyć długa trasa.
Google Maps
Google Maps
Tylko trochę dalej niż Rynia gdzie obecni jeździ 705... A 734 nie miało mieć pętli w Nowych Załubicach?radeom pisze:Jeśli to rzeczywiście linia ZTM, to będzie to dosyć długa trasa.
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
Linia 734 ma kończyć w Załubicach pod kościołem.
[ Dodano: Czw 28 Sie, 2008 06:46 ]
[ Dodano: Czw 28 Sie, 2008 06:46 ]
Autorem zdjęcia 738 na Słowackiego w Radzyminie jestem ja. W Nadmie zdjęć nie robiłem.zavrat pisze:Ech piękny widok... Choć ja akurat jestem z Nadmy, więc wolałbym zdjęcie testowego przejazdu 740 w mojej wiosce. Posiadasz może takowe?
Przy okazji spytam się, jak wygląda skrzyżowanie Szkolnej z Jaworówką? Czy tak jak przed wakacjami?zavrat pisze:Nadma...
Polityka złym doradcą w pracy!
Wygląda dokładnie tak samo. Nie wiem natomiast, czy sporządzono już studium projektu i otrzymano decyzję środowiskową odnośnie konieczności skontaktowania się z właścicielem posesji na rogu tych ulic.Przy okazji spytam się, jak wygląda skrzyżowanie Szkolnej z Jaworówką? Czy tak jak przed wakacjami?
Też tak myślałem ale te zdjęcia są tam już od czerwca...solaris8315 pisze:Coś mi się wydaje, że porozumienie z Radzyminem jest na finiszu skoro są już tablice 734 a jak znam życie to pewnie i 738 i 740(?) (738 nawet jest dowód tutaj na forum)
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
Gdyby na dzień dzisiejszy miał się założyć nawet o złotówkę, ze linie 738 i 740 ruszą 1 października, to bym tego nie zrobił.
Zresztą sprawa nabiera rumieńców... jak wróble ćwierkają to podobno R13 już szykuje swój "doborowy" tabor pokroju pewnego znanego Ikarusa którego nawet wstyd było puszczać na linie miejskie - idealna zachęta dla samorządów
A pomyśleć, że jeszcze jakiś czas temu niektórzy się łudzili, iż chociaż do marne 740 weźmie PKS swoimi Scaniami.
Zresztą sprawa nabiera rumieńców... jak wróble ćwierkają to podobno R13 już szykuje swój "doborowy" tabor pokroju pewnego znanego Ikarusa którego nawet wstyd było puszczać na linie miejskie - idealna zachęta dla samorządów
A pomyśleć, że jeszcze jakiś czas temu niektórzy się łudzili, iż chociaż do marne 740 weźmie PKS swoimi Scaniami.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą