Ktoś wie? Bo w SIWZ były chyba dopuszczone zarówno 2 i 3 drzwiowe i też obydwie takie wersje Irizar produkuje.
Autobusy dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
No to można zapomnieć o testach dwóch wodorowych Arthurów gdyż producent ogłosił upadłość.
Dokładnie, choć na omnibusie pisali że miały być nawet 4...
Tak, dwa do nas i dwa na lotnisko
- ZielonyJamnik
Życzę powodzenia dotychczasowym kupcom w serwisowaniu tego 
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
A ok. No to jednak chyba nie będzie...
Ludzie z Arthur Busa zachwalali swoją wariację AMZ najlepszym autobusem wodorowym na świecie
Swoją drogą dziwne, że Zarajczyki nie zarzucili im kradzieży, a Nesobusowi już tak. Bankrut bankrutowi łaskawy
Ja słyszałem wersję, że mają to być 3T.
Była sprawa w sądzie sprawa Ursus vs Arthur bus o kradzież projektu. BTW, Relobus najprawdopodobniej kupi NLC przegubowe gdyż Otokar na chwilę obecną nie ma homologacji na przeguby.
Link czy jak zwykle po MKM'owsku ?
Jak nie ma homologacji na Kenty 18 / 18,75
Z innej beczki to ciekawe co z MIDI'kami. Oficjalnie nikt na świecie nie ma ofert na diesla 9m z modułem "małej" hybrydy. Oj poniosło Relo, oj poniosło... I żeby tylko w kwestiach flotowych.
-
Warsopolis5253
No to faktycznie wesoło i ciekawie robi się w sztabie głównym Arrivypiorunus pisze: ↑30 lis 2025, 13:54Link czy jak zwykle po MKM'owsku ?Jak nie ma homologacji na Kenty 18 / 18,75? Ma, więc to raczej nie powód, że Relo nagle się przestawia na 18C pod Warszawę.
Z innej beczki to ciekawe co z MIDI'kami. Oficjalnie nikt na świecie nie ma ofert na diesla 9m z modułem "małej" hybrydy. Oj poniosło Relo, oj poniosło... I żeby tylko w kwestiach flotowych.
Co wy opowiadacie? Przecież już ponad miesiąc temu padło info o tym, że Otokar pozyskał 3 zamówienia na 54 autobusy 
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Ale tu mowa o NesoBusie...
Od Annasza do Kajfasza i nie tylko.
Widać tylko Turcy byli nastawienie optymistycznie.
Dobrze idzie Arrivie, już nawet kolejne kontenerki na Estrady sobie dostawili, nawet drugi poziom utworzyli, idzie na lepsze, nowe zaplecze technicznepiorunus pisze: ↑30 lis 2025, 13:54Link czy jak zwykle po MKM'owsku ?Jak nie ma homologacji na Kenty 18 / 18,75? Ma, więc to raczej nie powód, że Relo nagle się przestawia na 18C pod Warszawę.
- ZielonyJamnik
W takim razie może zamiast zajezdnią czy bazą, lepiej będzie nazywać to dokiem lub portem
Mkną po koleinach zielone jamniki...