515 - co dalej z tÄ liniÄ ?
Moderator: Wiliam
-
Dęboszczak
-
Krzysiek_S
-
Dęboszczak
- fik
- Naczelne Chamidło
No więc właśnie. Na trasie 186 nie ma przystanku DW. ZACHODNI.Dęboszczak pisze:136 DWZ - Banacha będzie istnieć przecież to nic innego jak trasa 186 tylko przedłużone do Żwirek.
Wyobraź sobie, że dla pacjentów, nierzadko ledwo się poruszających, te 400m różnicy jest bardzo znaczące.Dla mnie to jedno i to samo.
W jakiej relacji?Dęboszczak pisze:193 w wybranych kursach
[ Dodano: 2007-07-30, 22:20 ]
Nie.Dęboszczak pisze:Większość mieszkańców Dzielnicy Ursynów jeździ metrem, nie zauważyłeś?
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
-
Dęboszczak
Pozostawię ten post bez komentarza, bo jest taki ... jakby to delikatnie ująć...., o mam! jest trochę denny.Fikander pisze:No więc właśnie. Na trasie 186 nie ma przystanku DW. ZACHODNI.Dęboszczak pisze:136 DWZ - Banacha będzie istnieć przecież to nic innego jak trasa 186 tylko przedłużone do Żwirek.
Wyobraź sobie, że dla pacjentów, nierzadko ledwo się poruszających, te 400m różnicy jest bardzo znaczące.Dla mnie to jedno i to samo.
W jakiej relacji?Dęboszczak pisze:193 w wybranych kursach![]()
[ Dodano: 2007-07-30, 22:20 ]Nie.Dęboszczak pisze:Większość mieszkańców Dzielnicy Ursynów jeździ metrem, nie zauważyłeś?
...Colony pisze:Brak linii w święto na wygodzie, a 515 będzie woziła muchy. Jak na stałe zetną 408 to Rembertów ma totalnie przesrane.
Podsumowani skrócone, wożenie ludzi do Wiatracznej przez przejazd, pogięło ich kompletnie, łapy mi się trzęsą, 305, dzięki, brak dowozu do szkoły, ani wszystkiego co fajne w weekendy, jeszcze wykasujcie 408 dla uszczęśliwienia ludzi.
A co z 196, 183?
- fik
- Naczelne Chamidło
Nie przejmuj się, to nie pierwszy raz, gdy kolega Dęboszczak w odpowiedzi na merytoryczne argumenty rozpoczyna osobiste wojenki - tym razem nie potrafi nawet odpowiedzieć na proste pytanie dotyczące nowej trasy 193.Colony pisze:To świadczy o Twoim dennym poziomie. "Jestem Bogiem ZTMu więc nie biorę udziału w dyskusji z motłochem".
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
-
Dęboszczak
Mimo wszystko też jestem ciekawy jak będą wyglądać podjazdy 193 do Postępu dlatego będę wdzięczny za odpowiedź.
Mam nadzieję, że nowe 136 oprócz poprawy częstotliwości dostanie też przeguby bo mimo odmiennego zdania wielu forumowiczów autobusy 186 z Służewca jadą Żwirki i Wigury bardzo ładnie zapełnione (szczególnie rano i szczególnie dzięki przystankom przy Sasanki).
Mam nadzieję, że nowe 136 oprócz poprawy częstotliwości dostanie też przeguby bo mimo odmiennego zdania wielu forumowiczów autobusy 186 z Służewca jadą Żwirki i Wigury bardzo ładnie zapełnione (szczególnie rano i szczególnie dzięki przystankom przy Sasanki).
- MeWa
- Cukiereczek
w tramwaju linii 8.dzidek pisze: Ciekawe gdzie zmieszczą się pasażerowie jeżdżący każdego poranka z Zawiszy do przystanku Karolkowa czy Szpital Wolski.
I to miejscem niezbyt przyjaznym jeśli chodzi o przesiadkidzidek pisze:Tylko w ten sposób tracimy dogodne przesiadanie się na DWZ z autobusów jadących z Bemowa, Woli Włoch i Ursusa na Ochotę. Teraz RZS stanie się miejscem przesiadkowym
Akurat na Natolinie nie ma problemu z wsiadaniem do pociągów.kocur pisze:Cały Natolin pojedzie metrem. Kto się nie zmieści, niech biegnie za pociągiem...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]