Te Z31 to pozostawie bez komentarza...16, 17, 18, 31 [trasa - zmiana czasowa]
Wyłączenie ruchu tramwajowego na ciągu ul.Wołoska-Marynarska na odcinku od ul.Woronicza do pętli Służewiec
od 22.10.2011 (sobota) do 24.10.2011 (poniedziałek)
W związku z pracami torowymi, od dnia 22.10.2011r (sobota) godz. 3.00 do dnia 24.10.2011r (poniedziałek) godz.3:00 wyłączony będzie ruch tramwajowy na ciągu ul. Wołoska - Marynarska na odcinku od ul. Woronicza do pętli Służewiec
W czasie wyłączenia tramwaje linii 17 i 18 kursować będą trasami skróconymi:
linia 17: ZAJEZDNIA ŻOLIBORZ … Wołoska - Woronicza - WORONICZA
linia 18: ŻERAŃ FSO ... Woronicza - WORONICZA
linie 16 i 31: zawieszenie kursowania linii
Kursowanie tramwajów linii 17 i 18 odbywać się będzie wg specjalnych rozkładów jazdy.
Uruchomione będzie kursowanie zastępczej linii autobusowej Z31 na trasie:
METRO WIERZBNO - Woronicza - Wołoska - al. Wilanowska - METRO WILANOWSKA - al. Wilanowska - Wołoska - Woronicza - Joliot-Curie - Malczewskiego - al. Niepodległości - Woronicza - METRO WIERZBNO
W w/w okresie zawiesza się funkcjonowanie przystanków tramwajowych:
01,02,03 i 04 SŁUŻEWIEC 03 i 04 DOMANIEWSKA
01 i 02 WYNALAZEK 01 i 02 KONSTRUKTORSKA
03 i 04 POSTĘPU 03 WORONICZA
03 i 04 RZYMOWSKIEGO
W przypadku korzystania z przejazdu łączonego (linie podstawowe, których trasy uległy zmianie + linie zastępcze) bilet jednorazowy skasowany w jednym z pojazdów tych linii zachowuje ważność w drugim, jak również w pojazdach, których trasa pokrywa się z trasą linii zastępczych.
Objazdy tramwajowe 2011
Moderator: Wiliam
A bo numerek w oczy kole i w bok piecze....pawcio pisze:Albowiem gdyż?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Rozkłady są już na stronie ZTM.ZTM pisze:Wyłączenie ruchu tramwajowego na ciągu al. Jana Pawła II - Chałubińskiego - al. Niepodległości na odcinku od al. Solidarności do ul. Nowowiejskiej.
od 11.11.2011 (piątek) od godz. 03:00 do 14.11.2011 (poniedziałek) do godz. 03:00
W związku z przebudową kanalizacji teletechnicznej w rejonie ronda ONZ, wyłączony będzie ruch tramwajowy na ciągu al. Jana Pawła II - Chałubińskiego - al. Niepodległości na odcinku od al. Solidarności do ul. Nowowiejskiej
W czasie wyłączenia:
- zawieszone zostanie kursowanie linii 10, 16, 17
- linia 14 kursować będzie trasą zastępczą:
BANACHA … Puławska - WYŚCIGI
- linia 33 kursować będzie trasą zastępczą:
METRO MŁOCINY … rondo Radosława - al.Jana Pawła II - Stawki - Andersa - Marszałkowska - Nowowiejska - al.Niepodległości - Rakowiecka - św.Andrzeja Boboli - Wołoska -Marynarska - SŁUŻEWIEC
- uruchomione zostanie kursowanie tramwajowej linii zastępczej 70 na trasie:
ZAJEZDNIA ŻOLIBORZ - Zgrupowania AK „Kampinos” - Marymoncka - Słowackiego -ks. Popiełuszki - al. Jana Pawła II - al. Solidarności - Wolska - Połczyńska - Powstańców Śląskich - Górczewska - OS.GÓRCZEWSKA (w wybranych kursach trasa skrócona do CM.WOLSKIEGO)
Kursowanie tramwajów linii 14, 33, 70 odbywać się będzie wg specjalnych rozkładów jazdy.:
Uruchomione zostanie kursowanie zastępczej linii autobusowej Z-3 na trasie:
METRO POLE MOKOTOWSKIE - al. Niepodległości - Chałubińskiego - al. Jana Pawła II - rondo Radosława - Słomińskiego - droga wewnętrzna przy CH Arkadia - CH ARKADIA - zawrotka na rondzie wewnętrznym przy CH Arkadia - Słomińskiego - rondo Radosława - al. Jana Pawła II - Chałubińskiego - al.Niepodległości - al.Armii Ludowej - Waryńskiego - Puławska - Rakowiecka - al.Niepodległości - METRO POLE MOKOTOWSKIE
W w/w okresie wprowadza się następujące zmiany przystankowe:
- zawiesza się funkcjonowanie przystanków tramwajowych:
•KINO FEMINA 10
•HALA MIROWSKA 03 i 04
•RONDO ONZ 53 i 54
•DW.CENTRALNY 09 i 10
•KOSZYKOWA 03 i 04
•NOWOWIEJSKA 03
- dla linii 510 dodatkowo obowiązywać będą przystanki warunkowe:
•HALA MIROWSKA 01 i 02
•STAWKI 01 i 02
•NOWOLIPKI 01 i 02
•PL. GRUNWALDZKI 01 i 02
W celu zapewnienia odpowiedniej długości krawędzi postojowej na krańcu CH ARKADIA dla linii Z-3
w dniach 11-13.11.2011r linie 205 i 409 zostają skierowane na trasy zmienione:
Linia 205: GWIAŹDZISTA…al. Jana Pawła II - rondo„Radosława - Słomińskiego -
przystanek krańcowy DW.GDAŃSKI 03 (powrót: Słomińskiego - zawrotka
za wiaduktem ul. Andersa - Słomińskiego - rondo Radosława…)
Linia 409: CM.PÓŁNOCNY BRAMA ZACHODNIA … - Powązkowska - Okopowa - rondo
„Radosława” - al. Jana Pawła II - Dzika - przystanek krańcowy RONDO
RADOSŁAWA 04 [Wspólnie z linią 500] (powrót: Dzika - Okopowa - zawrotka na rondzie Radosława- Okopowa - Powązkowska…)
W przypadku korzystania z przejazdu łączonego (linie podstawowe, których trasy uległy zmianie + linie zastępcze) bilet jednorazowy skasowany w jednym z pojazdów tych linii zachowuje ważność w drugim, jak również w pojazdach, których trasa pokrywa się z trasą linii zastępczych.
- kulikowski
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
70 zastępuje też 10 i jest w zasadzie połączeniem tych dwóch linii. Aczkolwiek 33 na zmienionej trasie też jest de facto połączeniem 33 i 17, ale przynajmniej łapie oba krańce oryginalnego 33.person pisze:I znowu: skoro 17-tka jest zastępowana przez 70-tkę, to czy 33 (przy takiej skali zmiany trasy) też nie powinno mieć zamiennika?
(Swoją drogą - na obu liniach swingi rozstawione są w sposób kuriozalny...)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co wy opowiadacie? Wszystko przez JPII jedzie planowo...
http://www.ztm.waw.pl/bazaS/20111111/70/708405.HTM
może jakie zatrzymanie było po prostu?
http://www.ztm.waw.pl/bazaS/20111111/70/708405.HTM
może jakie zatrzymanie było po prostu?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.