Bo z przesiadką jest szybciej.
Ale z jakiej strony ten wynik? Sitkol bezpośrednie połączenia pokazuje nawet wtedy, gdy są wolniejsze od przesiadkowych.
To ze strony TK Telekom. Sitkol też nie pokazywał, a teraz ma przerwę techniczą, więc nie miałem jak zrobić print screena. Pokazywał za to Wełtawę, która jedzie dłuuuuugooo...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Planuję podróż 20 lipca z Budapesztu do Wiednia railjetem. Gdzie najlepiej (tzn. najtaniej) kupić bilety? Na miejscu czy przez internet (o ile jest możliwość)?
PB niekoniecznie mi pasuje godzinowo (pomijając pule), na 22 najpóźniej muszę być we Wrocku EC do Pardubic i dalej ORLIK (mogłem nazwę pokręcić) za to mi całkiem nieźle pasują godzinowo.
Rozumiem, że Regiokarnet obejmuje odcinek graniczny i nie trzeba brać przejściówek?
Jakich cen spodziewać się w relacji Warszawa/Katowice - Wiedeń i Praha - Wrocław/Warszawa na początku sierpnia (wyjazd) i na końcu (powrót)? Co polecacie, oprócz opcji z bezpośrednimi Sobieskimi czy Chopinami? I oprócz PB
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja FCBARCA.COM