Przechodziłem tam ok. 18:30 i nie zaobserwowałem nic niepokojącegozmorka pisze:Bastian w smsie pisze: Tramwaje stoją na Marszałkowskiej w stronę pd., wypadek koło Złotej
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Miasto stało wybitnie, Grójecka poczynając od Kina Ochota...na szczęście wybrałem tramwaj jadąc na Waszyngtona
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
- R-9 Chełmska
Wczoraj była masakra, jechałem 172 na -30, w piątek nie dało się jeździć po mieście, a dziś ok.17:10 Czerniakowską zmierzał 7890
1/116 jako PT na Chomiczówkę... "Co się stało się"?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- MeWa
- Cukiereczek
Właśnie, czy coś szczególnego dziś działo się na mieście? Bo np. Grójecka już na Korotyńskiego stała w kierunku Centrum - pewnie i jeszcze dalej. To jeszcze pewnie przez to, że samochody jadące z Kopińskiej w Wawelską zatrzymane blokowały przejazd na Grójeckiej.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Masakra. Dziś z Włoch od 18:04 do Centrum jechałem 127 blisko godzinę. Powrót po 20 był także kiepski. Marszałkowska zakorkowana na maksa. Gniot na 151skrócił sobie drogę jadąc torowiskiemMeWa pisze:Właśnie, czy coś szczególnego dziś działo się na mieście? Bo np. Grójecka już na Korotyńskiego stała w kierunku Centrum - pewnie i jeszcze dalej. To jeszcze pewnie przez to, że samochody jadące z Kopińskiej w Wawelską zatrzymane blokowały przejazd na Grójeckiej.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bustrampasy powstają spontanicznie

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
O tym samym pomyślałem siedząc w 127 prawie kwadrans między Świętokrzyską, a patelnią gdy z dośc dużą prędkością mijało nas to 151Bastian pisze:Bustrampasy powstają spontanicznie![]()
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
501 właśnie wróciłem. 30 minut opóźniony. Ktoś rozregulował światła przy Zielonej Budce? W Goworka zielone światło pali się chyba niecałe 5 sekund
. A dzisiaj: rano - dwa pod rząd 189 już na początku trasy. W drodze powrotnej: wyprzedzone przez 401 189. Jednak gdy wysiadałem 401 stało za 189... Widocznie 401 też w parach. Po południu - 172 w odstępie 2 minut już na początku trasy. Przy Politechnice: 2x524. Powrót do domu: wysiadam z 501 a za nim... 2x519. Wszystko podwójnie!