Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
SweDen byłoby też rewanżem za baraże do Francji.
Ja bym wolał z drugiego koszyka Szwajcarię niż Peru, bo to odcina całkiem silne europejskie drużyny typu Chorwacja z trzeciego koszyka.
Ja bym wolał z drugiego koszyka Szwajcarię niż Peru, bo to odcina całkiem silne europejskie drużyny typu Chorwacja z trzeciego koszyka.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A co powiesz o Aaronie Johanssonie, który grał kilka lat temu w islandzkiej młodzieżówce, ale zmienił swoją kadrę na USA, żeby mieć większe szanse na grę na mundialu?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
michał1984 pisze:Wiadomo że Włochy,Dania,Szwajcaria,Chorwacja będą rozstawieni,więc możliwy klasyk Dania vs. Szwecja
Wasze marzenia się nie spełniły.
Chorwacja - Grecja
Irlandia Północna - Szwajcaria
Dania - Irlandia
Szwecja - Włochy
-
michał1984
Czy mi się o uszy obiło że Szwedzi załatwili sobie już bazę hotelową w Rosji
a tu niemiła niespodzianka i Włosi

Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Tytuł z onetu.
Lech traci brylant.
A chodzi o Jóźwiaka,,,,, .
Lech traci brylant.
A chodzi o Jóźwiaka,,,,, .
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Oglądał ktoś wczoraj Włochy - Szwecja?
Ja trochę, ale przysnąłem. Szwedzi robili obronę Częstochowy i tylko wybijali na uwolnienie, a Włosi nie mieli pomysłu co zrobić. Tyle zapamiętałem.

Pierwsze 30 minut było szalenie emocjonujące. Spokojnie sędzia by się wybronił z wyniku 2:2 po czterech karnych. Im dalej w las, tym robiło się smutniej. Włosi próbowali, ale nie wiedzieli jak, Szwedzi spokojnie grali swoje. Skończyli z czterema strzałami (jeden celny) i 25% posiadania piłki.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Wylosuj grupę mundialową. Mnie za pierwszym razem wyszło Polska, Chorwacja, Senegal, Korea Południowa. Nie obraziłbym się na taką grupę, aczkolwiek wolałbym Polska, Szwajcaria, Iran, Arabia Saudyjska z ostatnim meczem z Helwetami o pierwsze miejsce
A wam jaka grupa wypadła (najlepiej za pierwszym razem
) i jaką chcielibyście, żeby nasza reprezentacja wylosowała?
- vernalisadonis
Wylosowałem
Polska, Peru, Szwecja, Korea Południowa
Polska, Peru, Szwecja, Korea Południowa
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Polska Chorwacja Iran Panama.
No niezła, tylko byłby wstyd jakby nie wyszli.
No niezła, tylko byłby wstyd jakby nie wyszli.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Polska Peru Islandia Nigeria
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522