Zmiany obsługowe - wrzesień 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
W którym miejscu zlokalizowana jest pętla tymczasowa dla autobusów Żerań Wschodni 71? Mogę prosić o pokazanie na mapie?
Całkiem możliwe, z pewnością też będzie więcej brygad w niedzielę, niż w inne niedziele, bo będzie kursowało Z-3 wyjątkowo co 4, a nie co 5 minut. W niedzielę będą tylko 3 brygady ze Stalowej, a już w następny normalny weekend aż 12 brygad, patrząc na liczbę zjazdów, czyli chyba komplet brygad weekendowych na tej linii?pawcio pisze:Raczej kwestia zmieszczenia się w planie wakacyjnym.
Obsługa na Z-3 w niedzielę to chyba taka:
Woronicza
Kleszczowa
Stalowa
Mobilis
Mobilis tylko w niedzielę, a tak to nie będzie go.
Jesteś pewien? Kolejna "super" pewna informacja od Ashira.ashir pisze:Bzdura, na żadnym 163 ani 177 nie będzie Europy Express City.
6, 20, 23, 26, 160, 509, N03
Zatem przedstaw swoją wersję. 
Zatem wnoszę o ostrzeżenie dla Ashira za wprowadzanie forumowiczów w błąd. Na 163 pojawi się EEC.ashir pisze:Zatem przedstaw swoją wersję.
I we wtorek rano objawi(ają) się Sancity na 163? Gwarantujesz mi to? 
Cienko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem. Ja za to zapytam ponownie - dlaczego wprowadzasz forumowiczów w błąd podając nieprawdziwe informacje?ashir pisze:I we wtorek rano objawi(ają) się Sancity na 163? Gwarantujesz mi to?
No ja cały czas czekam na więcej konkretów, żebym sam mógł później ocenić czy mówisz prawdę czy też nie. Słowo przeciwko słowu, a forumowicze z chęcią czekają na szczegółowy opis zmian. Skoro jesteś pewien swoich informacji masz szansę się podzielić tutaj, a za parę dni się sprawdzi wiarygodność tych informacji. I ja nie mam nic przeciwko temu, żeby to się okazało prawdą i żebym ja był w wielkim błędzie. 
Tego Maybach nie może Ci zagwarantować, ale może zagwarantować pojawienie się EEC.ashir pisze:I we wtorek rano objawi(ają) się Sancity na 163? Gwarantujesz mi to?
Znaczy się nie we wtorek to w sobotę, tak? 
Kontynuując flamewar. Nie czekasz na więcej konkretów, tylko z pewnością określasz bytność EEC na 163 słowem "bzdura". Kiedyś nie było to tolerowane, zwłaszcza na tym podforum oraz TiP.ashir pisze:No ja cały czas czekam na więcej konkretów, żebym sam mógł później ocenić czy mówisz prawdę czy też nie. Słowo przeciwko słowu, a forumowicze z chęcią czekają na szczegółowy opis zmian. Skoro jesteś pewien swoich informacji masz szansę się podzielić tutaj, a za parę dni się sprawdzi wiarygodność tych informacji. I ja nie mam nic przeciwko temu, żeby to się okazało prawdą i żebym ja był w wielkim błędzie.
Co do konkretów. Kontrakt jest podpisany, przewoźnik ma wywiązać się z wystawienia pojazdów na linie. Jakie to będą pojazdy - okaże się 1 września.
Pożyjemy, zobaczymy. 
EEC od 1 września obsługiwać będzie: 126, 163, 164, 195, 196, 198, 205, 211, 212 oraz 725.
A konkretnie to jak to się ilościowo przedstawia to się może czegoś nowego dowiem?
Bo na takim 164, 205 czy 725 to wiadomo. Z kolei na 212 Stalowa symbolicznie na tym nowym dodatku, a jak na reszcie sytuacja wygląda? Zwłaszcza na tym cholernym 163?
Zresztą mogłeś też wspomnieć, że na takim 221 będzie Stalowa, jakby ktoś pytał. W sumie jedyna nowa linia miejska od września, a tyle ich miało być.