Nowa Zajezdnia
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- MeWa
- Cukiereczek
może być polecony z dopłatą, wystarczy mejla wysłać. Natomiast przede wszystkim szybciej wyjdzie chyba samemu pojechać niż czekać na list.Ikarus 5780 pisze:Drugi numer może być ciekawy, w każdym razie na pewno kupię. Tylko przeraziły mnie warunki zakupu przez neta. Płacisz 10 zł na konto, a oni wysyłają Ci listem zwykłym, poczta zgubi przesyłkę, co często robi, i jesteś 10 zł. w plecy. Jakby była opcja przesyłki poleconej (oczywiście z dopłatą) to bym z pewnością tak kupił, a tak jak będę przy okazji na M Świętokszyska to sobie odbiorę osobiście.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Rychlo w czas.... A trzeci numer do grudnia bedzie?chruscik pisze:dla ciekawych http://www.nowazajezdnia.pl/ drugi numer
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
- MeWa
- Cukiereczek
Z całym szacunkeim, ale czasem jak się nie ma nic mądrego do pisania, to się nic nie pisze, więc swoje błyskotliwe komentarze zachowuj dla siebie. Czytać nie musisz, a jeśli nie potrafisz docenić pracy innych, to przynajmniej nie zajmuj im czasu swoimi wypowiedziami.MisiekK pisze:Rychlo w czas.... A trzeci numer do grudnia bedzie?
nie widzę związku, wydawanie gazety jest nieco bardziej skomplikowane jednak...Hieronim pisze:Wielokrotnie umawiałem się z MiśkiemKa i nigdy się nie spóźniał.
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Jak ktoś jest dorosły i odpowiedzialny, to nie spóźnia się do pracy, na swój ślub jak i wydając gazetę. Tylko dziwi mnie, że nikt z redakcji (utrzymywanej przez nas, czytelników gazety) nie posypał głowy popiołem, tylko pojawiają się wypowiedzi typu:MeWa pisze:nie widzę związku, wydawanie gazety jest nieco bardziej skomplikowane jednak...
Flash8222 pisze:Jak ty będziesz wydawcą to powiedziałbym, że nawet później.
To mnie dziwi. A numer drugi przeczytałem.MeWa pisze:jak chcesz to możesz pokryć koszty druku w droższej drukarni...
xxx
Spokojnie. Szanuje zdanie kolegi mojego imiennika, ale nie zamierzam sie znizac do jego poziomu i mu odpowiadac. Niech sobie dziecko ulzy.Hieronim pisze:Wielokrotnie umawiałem się z MiśkiemKa i nigdy się nie spóźniał. Więc nie wiem skąd Twój atak na jego osobę. Dodam, że ja "Nową Zajezdnię" czytam.Flash8222 pisze:Jak ty będziesz wydawcą to powiedziałbym, że nawet później
Zamierzam pisac, co uwazam za sluszne i bede sie dzielic swoimi komentarzami gdzie chce i z kim chce. Konkretnie co do Ciebie, to przestales popelniac bledy merotoryczne, co sie bardzo chwali, bo w poprzedniej 'Z' bylo tragicznie. Jak ktos nie ma ochoty czytac moich postow, to niech korzysta z opcji 'ignoruj' - swietna sprawa.MeWa pisze:Z całym szacunkeim, ale czasem jak się nie ma nic mądrego do pisania, to się nic nie pisze, więc swoje błyskotliwe komentarze zachowuj dla siebie. Czytać nie musisz, a jeśli nie potrafisz docenić pracy innych, to przynajmniej nie zajmuj im czasu swoimi wypowiedziami.MisiekK pisze:Rychlo w czas.... A trzeci numer do grudnia bedzie?
Mam pojecie o wiekszej ilosci rzeczy niz myslisz.MeWa pisze:nie widzę związku, wydawanie gazety jest nieco bardziej skomplikowane jednak...Hieronim pisze:Wielokrotnie umawiałem się z MiśkiemKa i nigdy się nie spóźniał.
- MeWa
- Cukiereczek
upraszczasz niesamowicie, ale chwilowo nie mam ochoty wdawać się na wszystkie zawiłości związane z wydawaniem gazety.Hieronim pisze:jak i wydając gazetę
bo ileż można, powody zostały podane, a ja nie mam czasu się uniżać przed lekceważącymi i drwiącymi z cudzej pracy postami.Hieronim pisze:Tylko dziwi mnie, że nikt z redakcji (utrzymywanej przez nas, czytelników gazety) nie posypał głowy popiołem
- MeWa
- Cukiereczek
nie dla moderatorów jednak.MisiekK pisze: to niech korzysta z opcji 'ignoruj' - swietna sprawa.
być może, ale czytając niektóre posty to po prostu odechciewa się robić cokolwiek i wkładać jakikolwiek wysiłek...MisiekK pisze:Mam pojecie o wiekszej ilosci rzeczy niz myslisz.