Mam cichą nadzieję, że po ruszeniu N81 i N01 zmniejszy sie liczba zatrzymań na wspólnym odcinku, co zniweluje ew wzrost frekwencji. W przeciwnym przypadku cudowny pomysł wjazdu tą linią do Mirkowa spowoduje rozłożenie skomunikowań z metrem. Rozkład zmienić nietrudno, ale nie o to chodzi by autobus jeździł sobie, a metro sobie. Cóż, zobaczymy...levar pisze:I wreszcie rozkład. "Szamotyzacja" rozkładu niewątpliwie udała się. Nie ma szans, by autobus się wlókł, ponieważ nawet przy niewielkiej ilości przystanków do zatrzymania utrzymuję się opóźnienie 2-3 minutowe. Przy większej frekwencji opóźnienie to może się powiększać.
Bo wartośc takich pomiarów o kant dupy ptłuc gdy są robione na pierwszym kursie i przy nietypowej frekwencji. Ale pewnie, że się przydadzą.levar pisze:Oto pomiary przeprowadzone przeze mnie podczas pierwszego kursu. Nie omieszkam dodać, że Szamot najpierw zjechał mnie, po co je robię, a później, gdy konsekwentnie obstawałem przy swoim, dodał, że w sumie mu się przydadzą:
po czym pojechała za nim.levar pisze:W środku nie było ani Policji, ani Straży Miejskiej. Ta ostatnia kręciła się za to na [M] Wilanowska przed odjazdem autobusu.
Jak i pewnym podchmielonym młodzieńcom w szukaniu zaczepki. I stąd chciałbym złożyć serdeczne podziękowania Sławkowi za znaczną pomoc w opanowaniu atmosfery, która w pewnym momencie zaczynała się robic mocno nieprzyjemna...Wewnątrz autobusu w miejsu na reklamę przy środkowych drzwiach znajduje się żółta kartka "AUTOBUS MONITOROWANY". Taka sama, tyle że biała i w koszulce, przyklejona jest na drzwiach kabiny kierowcy.
Kamery nie przeszkodziły jednak niektórym forumowiczom w wypiciu tymbarka*,
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2007-05-12, 11:34 ]
Korekta cytowania.