Zmiany od czerwca 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
bartoni722
- maciek.dab859
-
Kojak
A po co na R-5 SU10 ? Jak tam nie ma miejsca prawie na Solówki i Redutowej nie brakuje tego typu taboru bo wystarczają im w pełni 12m prędzej by się przeguby przydały których tam najwyraźniej brakuje. Jak oni mają się wyrobić z planem jak JelczeM181M ciągle się psują na nocy jest 5 mechaników i w ciągu nocy mają do zrobienia około 7 wozów jak nie więcej. robią byle jak tylko żeby jeździło i tak w kółko.Makuchowy pisze:Przeżucić w diabły na R6, tam znajdą napewno zatrudnienie
A R-4 nie może przerzucić kilka Manów na R-5 żeby te porozwalane wozy nie wyjeżdżały na linie tylko zostały na zakładzie w celu naprawy.
- Colony
- Kontakt:
Mnie akurat chodziło o bardziej ludzki tabor. W szczycie można umrzeć w tym autobusie nawet jeśli jeździ równo ze 135. Chociaż podbicie do 20 w szczycie byłoby całkiem zgrabnym posunięciem.pasażer pisze:Masz rację może jakiś ludzki rozkład by wtedy powstał a nie co pół godziny.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
pawcio pisze:Miejmy nadzieję, że w piątek. Serio.pasażer pisze:kiedy będą rozkłady linii od 11.6?
Myślisz,że zdążą? Swoją drogą jako laik myślałem, że jak są nowe trasy to i rozkłady już są.
[ Dodano: |7 Cze 2011|, 2011 21:25 ]
Ludzki tabor teź.Colony pisze:Mnie akurat chodziło o bardziej ludzki tabor. W szczycie można umrzeć w tym autobusie nawet jeśli jeździ równo ze 135. Chociaż podbicie do 20 w szczycie byłoby całkiem zgrabnym posunięciem.pasażer pisze:Masz rację może jakiś ludzki rozkład by wtedy powstał a nie co pół godziny.
Wiesz, prasa nowe trasy podawała, ale ci od układania rozkładów nie robią tego na podstawie prasy, tylko na zlecenie drogą służbową, i jak znajdziemy w tych rozkładach kwiatki typu 0-20-0-20 to się dowiemy, ze to dlatego, że było tylko 3.5 dnia na ułożenie rozkładów, a gdyby brygadę praską zamienić z wolską to się krowy przestaną nieść...pasażer pisze:pawcio pisze:Miejmy nadzieję, że w piątek. Serio.
Myślisz,że zdążą? Swoją drogą jako laik myślałem, że jak są nowe trasy to i rozkłady już są.
Nie mają wyjścia.pasażer pisze:Myślisz,że zdążą?
Na pewno nie. Dopiero jak jest trasa, to można się zabrać za rozkłady. Na ogół na tym się wszystko kładzie. Farba do prasy idzie, ale papier czasami jeszcze tydzień potrafi leżeć bez podpisu, bo ktoś sieje ferment.pasażer pisze:Swoją drogą jako laik myślałem, że jak są nowe trasy to i rozkłady już są.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem