Spotkania forumowe
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- MeWa
- Cukiereczek
Przynajmniej nic nie straciłem z dalszej jazdy, bo bym tam dłużej nie wysiedział, gdy z jednej strony mechanik wychylał się z okna i kawałami rzucał, a z drugiej pijane towarzystwo upodabniało śpiewami autobus do linii przewożącej kibiców 
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
dalsza czesc naszego spotkania byla juz nieco bardziej abstrakcyjna... z Szamotowym stwierdzeniem ni stad ni zowad "pszykurwamac" na czele.... o cokolwiek by nie chodzilo daje sie zauwazyc pewne czesto spotykane czastki slowotworcze...
sposrod dialogow nalezy wyroznic nastepujacy...
Chamotte: "pijany byles?"
Span (chyba): "kiedy?!"
haf: "wtedy!"
wszystko jasne, prawda?
niestety Gronostaj nas opuscil wczesniej zegnajac nas pytaniem:
w zwiazku z kolorem piwa (chyba) ktos blizej nieokreslony powiedzial, ze czuje sie wychujany na piwo... a moze to chodzilo o cos innego? ja nie znaju...
ktos kogos zapytal: "Zadowolony?" odpowiedz: "jawohl!"
a Span oglosil, ze na pozegnanie Chelmskiej nie pojdzie:
"jak to dziala?"
"normalnie"
i ostatnia wypowiedz... nie mam znowu pojecia czyja: "ja nie jestem arcypierdolmistrzem"
a Bohun na dole kartki dopisal jeszcze:
a tutaj zdjecia... wszystkie... bez selekcji...

sposrod dialogow nalezy wyroznic nastepujacy...
Chamotte: "pijany byles?"
Span (chyba): "kiedy?!"
haf: "wtedy!"
wszystko jasne, prawda?
niestety Gronostaj nas opuscil wczesniej zegnajac nas pytaniem:
Tm w przyplywie glebszej swiadomosci oglosil wszem i wobec co nastepuje:ale bede moderatorem?
- nareszcie sie czegos o sobie dowiedzialja czasami sam sie dziwie skad u mnie taki psychopatyzm
w zwiazku z kolorem piwa (chyba) ktos blizej nieokreslony powiedzial, ze czuje sie wychujany na piwo... a moze to chodzilo o cos innego? ja nie znaju...
ktos kogos zapytal: "Zadowolony?" odpowiedz: "jawohl!"
a Span oglosil, ze na pozegnanie Chelmskiej nie pojdzie:
ktos byc moze sie przyzna do nastepujacej rozmowy:ja nigdzie nie wyjezdzam... aparat mi sie popsul
"jak to dziala?"
"normalnie"
i ostatnia wypowiedz... nie mam znowu pojecia czyja: "ja nie jestem arcypierdolmistrzem"
a Bohun na dole kartki dopisal jeszcze:
mial skurkowaniec racje∫(have fun)dω
a tutaj zdjecia... wszystkie... bez selekcji...

Filip kazał coś napisać, żeby móc wkleić nowy post i się niepołączył bo znowu narzeka, że nie ma uprawnień...
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
a gdyby ktos sie, pytal, to pierwsze ostrzezenie typu have fun wlasnie nastapilo... sami zobaczcie...