Informacja pasażerska
Dzisiaj w jakimś Woroniczańskim Solarisie 85xx na 138, wszystkie ekrany pokazywały teledysk Foo Fighters i potem Adele. Więcej nie widziałem, ale nie dość że to kuriozalne, to jeszcze przecież ten błąd był już chyba 2 lata temu?
Przy okazji przypomniało mi się, że jechałem też jakimś U12 który miał na uchwytach reklamę miejskiego sylwestra z 2014.
MZA strasznie kuleje z tymi powierzchniami reklamowymi i sensownym wykorzystaniem tych wszystkich ekranów.
Przy okazji przypomniało mi się, że jechałem też jakimś U12 który miał na uchwytach reklamę miejskiego sylwestra z 2014.
MZA strasznie kuleje z tymi powierzchniami reklamowymi i sensownym wykorzystaniem tych wszystkich ekranów.

Na wyświetlaczach przednich starych i nowych MANów na linii 140 jest taki kierunek:
140 //MARKI CZARNA STRUGA/
I jest on w jednej linijce i płynie po wyświetlaczu.
140 //MARKI CZARNA STRUGA/
I jest on w jednej linijce i płynie po wyświetlaczu.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
It`s not a bug, it`s a future.Emyl pisze:
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Ktoś śmieszkowy z Żelaznej wymyślił by kurs wariantowy wieczorem z Banacha na Żerań Wschodni linii 1 robił wysokopodłogowy dodatek i zarazem nie dostarczył naklejek tablic bocznych kursu wariantowego oraz zjazdowego na R-3 z Żerania.
Może gdzieś u was leżą na zapleczu bo na R-4 zarówno kwadraty na Żerań jak i boczne nie tak dawno widziałem i na nowe nie wyglądały.
-
Stary Pingwin
W dzień też jeździ wysoki na trasie Narutowicza-Żerań Wschodni. Też bez dedykowanych tablic.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Może myśleli, że będziecie wysyłać delfiny.Flash8222 pisze:Ktoś śmieszkowy z Żelaznej wymyślił by kurs wariantowy wieczorem z Banacha na Żerań Wschodni linii 1 robił wysokopodłogowy dodatek i zarazem nie dostarczył naklejek tablic bocznych kursu wariantowego oraz zjazdowego na R-3 z Żerania.
Albo Jazzy/Swingi w promocji.
Które i tak mają dechę, a Żoliborz delfinów nie ma w ogóle, a też dostał wysokopodłogowy dodatek.fraktal pisze:Może myśleli, że będziecie wysyłać delfiny.
Pierwotnie cała 1 była niska. A potem powstało 17+18.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Na przystankach wzdłuż Woronicza już są tabliczki z informacją o weekendowych zamknięciach w/w ulicy, a na stronie organizatora cisza.
Miałem okazję skorzystać dzisiaj z 134N na 13 w drodze na Dw. Wileński, jak również widziałem innego 134N na 28 kończącego na Dw. Wileńskim - obydwa tramwaje dalej odpowiednio jako 28 na Os. Górczewska i 13 na Cm. Wolski pojechały w całości puste, a dlaczego? Bo wjeżdżały na przystanek jako 13/28 KONIEC TRASY, później chyba motorniczowie musieli zmieniać linię (obydwa tramwaje dosyć długo stały na przystanku) i cały wóz stawał się Przejazdem Technicznym, a motorniczowie ruszali Jazzami z 0 osobami na pokładzie, bo oznaczenia liniowe pojawiły się odpowiednio przed 11 Listopada i na wysokości Jagiellońskiej. Cudownie po prostu.  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)