Rozkłądy są takie same, tylko bilety zdrożeją.MichalJ pisze:Co prawda teraz widzę, że jeśli rozkład tramwajów był taki jak w tym roku, to o tej porze z Gdańska nic nie było... (O, z Sopotu jest najwcześniejszy.)
Flixbus (d. PolskiBus)
Moderator: JacekM
Taksówka nic do rzeczy akurat nie ma.chester pisze:Nawet nie zauważyłem tej taksówki, bo skoro ktoś jedzie autobusem, potem SKM, to do głowy by mi taxi nie wpadła.
Równie dobrze mogliśmy iść na piechotę albo jechać autobusem, ale nikt nie wiedział jakim, a z bagażami bardzo nam się "chciało" iść. Koszt taksówki na 4 osoby - jakieś 3-5 PLN od osoby. No błagam
Patrz: wyżej. Bo nie bardzo rozumiemKwZ pisze:To tylko BJ
- R-9 Chełmska
Wolfchen pisze: Chyba tak, przez Piaseczno mimo wszystko jest szybciej.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- R-9 Chełmska
Kierowy sa przeciez w kontakcie ze soba i moga sobie mowic że tu jest korek i tym razem lepiej jechac Krakowską lub Puławską. Ja akurat trafiam przewaznie na Raszyn, przez Magdalenke jechalem tylko raz.
[ Dodano: |8 Maj 2012|, 2012 20:10 ]
Wrzucono bilety na lipiec, sierpień, wrzesien i stronka prawie padła
.
Chcialem sobie pojechac za 1 zł do Zakopanego ale gdzie tam, zanim wrócilem do domu to juz wszystkie zlotówki były wykupione
. Teraz poczekam do nocy i jak będzie mniejszy ruch to kupie w normalnej cenie za jakies 15-20 zł.
[ Dodano: |8 Maj 2012|, 2012 20:10 ]
Wrzucono bilety na lipiec, sierpień, wrzesien i stronka prawie padła
Chcialem sobie pojechac za 1 zł do Zakopanego ale gdzie tam, zanim wrócilem do domu to juz wszystkie zlotówki były wykupione
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ani tą, ani tąKwZ pisze:Od czego zależy wybór drogi na południe (Krk) - Puławską lub Krakowską? Od korków?
Z kierunku krakowskiego zazwyczaj jadę przez Grójec, Piaseczno i Dawidy, zaś z południa przez Kozienice, Górę Kalwarię i Konstancin. Droga niedawno poprawiona, jedzie się całkiem nieźle
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- R-9 Chełmska
Zgadza się. Od paru godzin można kupić bilet do 2 października. Udało mi się kupić najtansze bilety do Gdańska i z Torunia.Rosa pisze:Wrzucono bilety na lipiec, sierpień, wrzesien i stronka prawie padła.
Chcialem sobie pojechac za 1 zł do Zakopanego ale gdzie tam, zanim wrócilem do domu to juz wszystkie zlotówki były wykupione. Teraz poczekam do nocy i jak będzie mniejszy ruch to kupie w normalnej cenie za jakies 15-20 zł.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Po przyjrzeniu się mapie stwierdziłem, że jeżdżę S7, mimo że nawet jeszcze nie zaczęto jej budowyBastian pisze:Z kierunku krakowskiego zazwyczaj jadę przez Grójec, Piaseczno i Dawidy
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow