Kto i czym to obsługuje? - 2012-2021
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Gdzieś czytałem, że ZTM podwyżkę biletów usprawiedliwia MIĘDZY INNYMI wymianą taboru na lepszy. A to co ja widzę to zamiana go na gorszy. Wszyscy płacimy tyle samo- pasażerowie linii obsługiwanych przez Stalową i pasażerowie linii obsługiwanych przez Woronicza. Coś tu nie halo :sPawel_ pisze:Ktoś ma ich mniej, a ktoś ma ich więcej.. Proste.
Kurczę, szkoda że na Stalową nie poszły odkurzacze (przegubowe Jelcze).michalek^ pisze:Wszyscy płacimy tyle samo- pasażerowie linii obsługiwanych przez Stalową i pasażerowie linii obsługiwanych przez Woronicza. Coś tu nie halo :s
Skoro MZA zgłosiło odpowiednią liczbę brygad wysokopodłogowych do ruchu, to trzeba było je gdzieś przydzielić. Wolałbyś ITS, który nie powinien obsługiwać linii podmiejskich ze względu na największą ilość awarii i problemów z wysłaniem podmian?michalek^ pisze:Ale czemu dopiero w zimę? Ikarusów miało być coraz mniej, a tu jest ich coraz więcej.
A dziękuję, chętnie bym się znów przejechał odkurzaczem do Legionowa.fraktal pisze:Kurczę, szkoda że na Stalową nie poszły odkurzacze (przegubowe Jelcze).Pasażerowie mają w nich zimno jak w ikarusach, ale mają niską podłogę. Ciekawe co mieszkańcy Marek czy Legionowa powiedzieliby na taki tabor. Bo widać do MANów przywykli aż za bardzo.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Dziś w stronę Warszawy, na Warszawskiej, na skrzyżowaniu koło McDonalds , o 15:20 stał popsuty Ikarus- linia 731.Bernard pisze:Wolałbyś ITS, który nie powinien obsługiwać linii podmiejskich ze względu na największą ilość awarii i problemów z wysłaniem podmian?
[ Dodano: |13 Gru 2012|, 2012 16:09 ]
Pragne zaznaczyć, że ja NIE MAM NIC DO IKARUSÓW, tylko czemu jest ich więcej w zimę? W lato nawet mogą na każdym kursie jeździć!Kurczę, szkoda że na Stalową nie poszły odkurzacze (przegubowe Jelcze).Pasażerowie mają w nich zimno jak w ikarusach, ale mają niską podłogę. Ciekawe co mieszkańcy Marek czy Legionowa powiedzieliby na taki tabor. Bo widać do MANów przywykli aż za bardzo.
-
michał1984