SĹuĹźewiec i jego problemy
Moderator: Wiliam
Wraca. Jutro.
Niestety zamiast osobnego komunikatu na stronie jedynie zaktualizowano datę...
(http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=1014&l=1)
Niestety zamiast osobnego komunikatu na stronie jedynie zaktualizowano datę...
(http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=1014&l=1)
-
Stary Pingwin
Oczywiście ZTM wie lepiej . Jak 165 jeździł przez Obrzeżną , to praktycznie nie miał pasażerów . Czy nie lepiej ludziom z Obrzeżnej dojść na przystanek przy Gotarda , gdzie jest pięć linii do wyboru ? Jeżdżę tą linią codziennie , będę notował wymiany na Obrzeżnej , Cybernetyki i Postępu .
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Co poradzić... Może powinno się przetrasować 365 na trasę:Lukasz436 pisze:Jaki to jest błąd że 165 nie zostaje na obecnej trasie. Kurcze szkoda gadać.
<M> WILANOWSKA - al. Wilanowska, Rzymowskiego, Cybernetyki, Obrzeżna, Bokserska, Postępu, zawrotka na rondzie - INSTYTUT SZKŁA - Postępu, Bokserska, Obrzeżna, Cybernetyki, Postępu, Marynarska, al. Wilanowska - <M> WILANOWSKA. Niby robi wtedy oberka w stronę metra, ale dookoła RAKOWIECKIEJ-SANKTUARIUM takie oberki też mają miejsce
Tsa, z rana właśnie na własne oczy uświadczyłem tego widoku lecącego z Kłobuckiej w Obrzeżną. Jest to błąd i to dosyć poważny, biorąc pod uwagę fakt istnienia 365, jak również tego, że spacer z Obrzeżnej na Gotarda (zarówno przez Gruszczyńskiego jak i Jadźwingów) trwa nie więcej niż kilka minut. IMHO Obrzeżna powinna zostać bez obsługi przynajmniej do momentu uruchomienia linii przez wiadukt na Cybernetyki.
-
Stary Pingwin
Kurs 13.23 z Wyczółek wyludnił się po wjechaniu w Obrzeżną ( oczywiście zatoka zastawiona osobówkami i jednym dostawczakiem ) . Na pokładzie został kierowca i 3 pasażerów . Wóz zapełnił się przy GM . Nie chcę powtarzać obelg , używanych przez osoby , które wyszły za Bokserską . Jeszcze jedno - Obrzeżna jest obustronnie zastawiona samochodami , dwa busy się nie miną .
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Dawno tam nie byłem dlatego zapytam, czy po otwarciu nowej Cybernetyki będzie możliwy skręt w lewo, w Rzymowskiego, czy pozostanie nadal tylko w prawo? Jeżeli byłby możliwy, to Obrzeźną-Cybernetyki-Rzymowskiego byłoby szybciej niż przez Gotarda, która z tego co pamiętam po południu była permanentnie zakorkowana w kierunku Rzymowskiego (oczywiście poza wakacjami).
-
Stary Pingwin
-
Stary Pingwin
Lipa pisze:25 lat tam mieszkałem i dla mnie, jak i zapewne dla innych mieszkańców to zawsze była i będzie Obrzeźna. Chyba dopiero przy okazji wprowadzania MSI zapisano ją jako Obrzeżna.yavorius pisze:Obrzeżną!