Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
jacek
- Zbanowany
Codziennie korzystam z mostu Grota, ale dzisiaj aby przejechać Wisłe ok 12, kierowałem się od ronda przy klubie"Polonez",przez Bródno z którego już nie dało się wyjechać w kierunku ronda "żaba",więc pojechałem przez Zacisze trasą 152, potem przeskoczyłem Radzymińską i przez Targówek Przemysłowy dojechałem do Ząbkowskiej, dalej przebiłem się do Kijowskiej
Targowa
Zieleniecka
Saska Kępa
Most Łazienkowski dojazd do centrum zajął mi 25 minut, więc można było korek ominąć jeśli w miarę wcześniej się go dojrzało i miało możliwość zmiany trasy.
-
jacek
- Zbanowany
Ja nie sleńcze pisząc posty nad planem Warszawy i z drobnych pomyłek, nie robię popelinyDennis pisze:Może byś się chociaż nazewnictwa ulic nauczył, "warszawiaku"jacek pisze:(...)Targowa
Zamieniecka
Saska Kępa
Most Łazienkowski (...)
"wszystko wiedzący omnibusie, bez odrobiny samo krytyki, ze słomą wychodzącą z butów".
-
Krzysiek_S
- Bastian
- Sułtan Maroka
Aha, to dlatego cała TŁ, aż po horyzont, stała bez ruchu po 18. Wszystko się od tego korkowało, Marszałkowska od Centrum do Ronda Jazdy Polskiej też bez ruchu - między Wspólną a Pl. Konstytucji widziałem (przemykając
tramwajem) m.in. trzy brygady 131, dwie 117, dwie 520, dwie 514, dwie 505...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Saper-1022
jak najbardziej tak można pojechać, Denis - Tobie polecam plan miasta - gdyż zamineiecka odchodzi od grochowskiej a nie od Targowej. Chłopak jechał przez zieleniecką a zapewne poźniej na rondzie odobił w strone saskiej...jacek pisze: przez Targówek Przemysłowy dojechałem do Ząbkowskiej, dalej przebiłem się do KijowskiejTargowa
Zieleniecka
Saska Kępa
Most Łazienkowski dojazd do centrum zajął mi 25 minut
[ Komentarz dodany przez: MeWa: 2007-01-19, 10:04 ]
Poprawa cytowania. MeWa
od dziś r-9 jest cacy, r-7 jest nie cacy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tylko że w pierwotnej wersji postu Jacka stało: "Zamieniecka". EOT.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Piątek...
Stoi Bitwy Warszawskiej w stronę RZS, stoją także (co ciekawe) al. Jerozolimskie od Śmigłowca w stronę RZS. Tunel czynny, więc nie bardzo rozumiem skąd tam nagle korek
Stoi Bitwy Warszawskiej w stronę RZS, stoją także (co ciekawe) al. Jerozolimskie od Śmigłowca w stronę RZS. Tunel czynny, więc nie bardzo rozumiem skąd tam nagle korek
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Stały też Al. Jerozolimskie od Spiskiej do RZSKarol pisze:Piątek...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Proponuję wypisówkę o różnych zjawiskach komunikacyjnych, które miały miejsce wraz z nadejściem zimy.
Modo proszę o ewentualne przerzucenie wątku na Obserwacje Brygadowe, jako że postronni (poza modami) nie mogą zakładać tam nowych tematów.
Środa, 23.01.2007, 17:45 (Potocka) M Marymont w kier. pn.:
E-1 x 2 (w ciągu minuty)
511 x 3 (w ciągu 3 minut)
510, 508, 116 x 0 (w ciągu 20 minut)
w kier. pd.:
17 x 4 ( w ciągu 2 minut)
15 x 2 (-"-)
A513
5/701 Potocka 18:05 (-13), na Zachodniej -19
4864
4/701 Trenów (-> Wilsona) 18:37 (-19)
Modo proszę o ewentualne przerzucenie wątku na Obserwacje Brygadowe, jako że postronni (poza modami) nie mogą zakładać tam nowych tematów.
Środa, 23.01.2007, 17:45 (Potocka) M Marymont w kier. pn.:
E-1 x 2 (w ciągu minuty)
511 x 3 (w ciągu 3 minut)
510, 508, 116 x 0 (w ciągu 20 minut)
w kier. pd.:
17 x 4 ( w ciągu 2 minut)
15 x 2 (-"-)
A513
4864
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.