Wasze pomysły na obsługę linii przez poszczególne zajezdnie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jeśli jeszcze raz w tym temacie lub w jakimkolwiek innym na podforum OL pojawią się teksty pokroju "slamsy Warszawy" będziemy wraz z Siecoolem karać
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Dlatego mój pomysł, aby jak już R7 zbierze swoje 100 SU18, to utrącić im trochę SU15 na rzecz R13, a dać im w ramach rekompensaty Ikarusów, i się problem z nadmiarem SU15 na R7 momentalnie skończydzidek pisze:Woronicza na 517 odpada z racji zbyt dużej ilości SU15
A co do 512 to R7 mogłaby wejść – skoro R11 wysyła Neoplany, to R7 tym bardziej może dać SU15
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Na podstawie rozmów kierowców z R13 mogę stwierdzić, że im się obecny stan też nie podoba. Kiedyś (jak sami mówią) był wyraźny podział na brygady przegubowe (pod MANa) i pod Solarisa SU15. A teraz wszystko wrzucono do jednego worka, i tak gdzie powinien być tabor 15 metrowy na liniach typu 127, 160, 169 puszczają MANy, a na brygadach przegubowych z przymusu puszcza się Ikarusy, bo MANów już nie wystarcza.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Drogi Santosie!Santos pisze:myślisz,że ty nie chcesz mieć klim na Mokotowie,Wilanowie i Ochocie to tak samo muszą uważać inni![]()
Przypominam ci,że klima jest dla wszystkich mieszkańców stolicy,a nie tylko slumsów Warszawy
I wejście R10 na 116,175 i 189 jest jak najbardziej potrzebne
![]()
Po pierwsze chcę mieć solarisy z klimą. Tylko mam do niej dystans, bo nie zagwarantujesz ani mnie, ani sobie, że będzie ona używana w 100% wozów klimatyzowanych będących danego dnia na mieście. A to kierowca nie włączy, a to MZA wyda odgórne zarządzenie, że klima od 25 st. A już od 20 st. na zewnątrz przy słonecznym dniu w autobusie jest upał!
Po drugie nowe SU18 dla R-7 mają duże okna, więc będzie jak w ikarusach. A w ikarusach latem jest przyjemnie
Po trzecie jeśli postulujesz klimy dla całej Warszawy, to dlaczego nie mają ich R-11 (Ursus, Włochy), R-13 (Praga, Targówek, Tarchomin, Bródno), nie wspominając o upadającej R-6, i R-7 też ich nie będzie miała?
Przy obecnej polityce taborowej MZA nie będzie klim dla całej Warszawy, i chyba nie muszę Ci tego tłumaczyć
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
U12 na 517 nie wypuściszPiotrek pisze:No jak nie, a U12?levar pisze:to dlaczego nie mają ich R-11 (Ursus, Włochy), nie wspominając o upadającej R-6, i R-7 też ich nie będzie miała?![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Kto?Predator pisze:Śmie twierdzić
[ Dodano: 2007-04-25, 02:54 ]
A co jest złego w określeniu "slamsy Warszawy"R-11 Kleszczowa pisze:Jeśli jeszcze raz w tym temacie lub w jakimkolwiek innym na podforum OL pojawią się teksty pokroju "slamsy Warszawy" będziemy wraz z Siecoolem karać![]()
[ Dodano: 2007-04-25, 02:59 ]
Moje niedopatrzenie. Pisząc to, myślałem o SU 18. Nie zmienia to jednak faktu, że SU 18 będzie w W-wie nieproporcjonalnie więcej do SU 12, a to właśnie głównym i zapchanym liniom (np. 116, 189, 175, 517) przydałaby się klima w SU 18, co postuluje, z deka utopijnie, Santos.Piotrek pisze:No jak nie, a U12?levar pisze:to dlaczego nie mają ich R-11 (Ursus, Włochy), nie wspominając o upadającej R-6, i R-7 też ich nie będzie miała?![]()
-
Krzysiek_S