Druga linia metra - dalsze plany rozbudowy
Moderator: JacekM
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Kleszczu, ale pomyśl, zapada decyzja o budowe stacji Wolska przy Pedecie, zamykamy zajezdnie R-1... gdzie ją przeniesiesz?? Składy poupychasz na innych zakładach??R-11 Kleszczowa pisze:Wariant ze stacją w rejonie skrzyżowania Płockiej i Wolskiej to też totalna pomyłkaMeWa pisze:nie tańszego, po prostu możliwego do realizacji. Tamten ze stacją pod zajezdnią to pomyłka była totalna...![]()
Moim zdaniem jedynym realnym wariantem jest wariant ze stacją przy skrzyżowaniu Wolska/Płocka...
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
To co Ci mówiłem już dwa lata temu. Wiem, ze na to już za późno, ale "skręt" w kierunku Górczewskiej już za ONZ ze stacją w okolicach Mennicy.MeWa pisze:Co w takim razie proponujecie?
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wariant zaproponowany przez Bohuna wcale nie jest mniej opracowany niż Płocka.
A wydaje się naprawdę niegłupi.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
Niewątpliwie. Ale ma inną zasadniczą wadę. Ingeruje w centralny odcinek.inż. Glonojad pisze:Wariant zaproponowany przez Bohuna wcale nie jest mniej opracowany niż Płocka.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
-
Krzysiek_S
http://pl.wikipedia.org/wiki/Patrice_LumumbaSiecool pisze:Właśnie, skąd oni urodzili taką nazwę?
http://www.trasbus.com/planywarszawy/1987/4539.jpg
Koniec OT.
Ale czy aby zajezdnia musiałaby się wyprowadzić? Przecież tunele będą budowane nową metodą więc nie będzie rozgrzebywane wszystko do okoła. Natomiast na pewno trzeba by zlikwidować przynajmniej na czas budowy wyjazd na Wolską z samej zajezdni, ale to byłoby do przeskoczenia.Aleksander2634 pisze: Kleszczu, ale pomyśl, zapada decyzja o budowe stacji Wolska przy Pedecie, zamykamy zajezdnie R-1... gdzie ją przeniesiesz?? Składy poupychasz na innych zakładach??
Moim zdaniem jedynym realnym wariantem jest wariant ze stacją przy skrzyżowaniu Wolska/Płocka...
Oczywiście duża część składów musiałaby czasowo przenieść się do innych zajezdni, ale nie wiem czy trzeba by zamykać cały zakład?