Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
Ale przystanki trochę są za niskie, co niekiedy daje się odczuć. Na szczęście po remoncie torowiska w Alejach ma tego problemu nie być.Piotrek pisze:Nowa Pesa bardzo fajna, tylko trochę głośna. Tak po za tym nie ma się do czego przyczepić - naprawdę fajnie się jeździ i co najważniejsze dużo miejsca. No i super są te skośne siedzenia, nie trzeba się stukać nogami
Dziś wpisany na stan został 3102.
Jednocześnie rozpoczęły się przesunięcia taborowe związane z przybywaniem nowych wagonów 120N (stoszesnatka na Pragę, skład stopiątek z Pragi na Żoliborz).
3104 na razie jest w drodze z jednego miejsca Pesy w drugie, a pierwszy z pary 2158+2159 przybył dopiero dziś w nocy.
Jednocześnie rozpoczęły się przesunięcia taborowe związane z przybywaniem nowych wagonów 120N (stoszesnatka na Pragę, skład stopiątek z Pragi na Żoliborz).
Beni, zmień piaskownicę bo bajki opowiadasz.beni pisze:3102 dzisiaj jazda próbna a 3103 o 5 rano zawitał do stolicy 3104 w drodze .
Zapomniałem o Woli że dotarły hipcie 2158 i 2159 .
3104 na razie jest w drodze z jednego miejsca Pesy w drugie, a pierwszy z pary 2158+2159 przybył dopiero dziś w nocy.
Biorąc pod uwagę że napisał "3104 w drodze " 27.08.2007 czyli 6 dni przed dostawą?kocur pisze:Może jednak beni miał rację?przegubowiec pisze:06-09-2007 • Ledwie obtrąbiliśmy przybycie trzeciej Pesy do Warszawy, a tu całkiem niespodziewanie objawił się na stołecznych torach czwarty wagon typu 120N - 3104.
(3104 dotarł świtem 02.09.2007)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To, że Rzeczpospolita napisała, że miały mieć nie znaczy, że to od razu jest prawdą.mamadoo pisze:Może mi się wydawało ale stodwudziestki miały mieć zmienione, od któregoś egzemplarza, malowanie na bardziej żółte. Czy tak rzeczywiście będzie?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.