Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Powiedzmy, że pomylili "pomysły" z "decyzjami", nie przywiązali wagi do źródła tych pomysłów, a także zapomnieli sprawdzić, od której sztuki zmiana taka jest faktycznie możliwa. Ale to drobne wpadki. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nic nie obiecuję - wiesz, jak jest.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Hmm a co z Pumą?
Podobno jeżdziął parę dni temu po Poznaniu na jazdach testowych...
...A przecież jest w barwach warszawskich, jak również została uzbrojona w wyposażenie rodem z ZTM Warszawa - kasowniki, tablice z logo...
...Czyżby zmiana planów, czy jak?
Podobno jeżdziął parę dni temu po Poznaniu na jazdach testowych...
...A przecież jest w barwach warszawskich, jak również została uzbrojona w wyposażenie rodem z ZTM Warszawa - kasowniki, tablice z logo...
...Czyżby zmiana planów, czy jak?
=Macierzanki=
711
=Okęcie=
a) 301 > 10/17/33
b) 182 > 10/17
c) 7/9/15 > 182/189/401 > 10/17
=PASZKOWSKIEGO=
2 min buty
POWRÓT
(do Okęcia odwrotnie)
703 > Rynek > 20 min buty
711 > Komorowska > 3 min buty
733 > 4 min buty > 711 > 4 min buty
MaxiBus > 20 min buty
711
=Okęcie=
a) 301 > 10/17/33
b) 182 > 10/17
c) 7/9/15 > 182/189/401 > 10/17
=PASZKOWSKIEGO=
2 min buty
POWRÓT
(do Okęcia odwrotnie)
703 > Rynek > 20 min buty
711 > Komorowska > 3 min buty
733 > 4 min buty > 711 > 4 min buty
MaxiBus > 20 min buty
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Miała też pojawić się na Trako, ale nie wiem czy tamże zagościła
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Była na Trako, natomiast w Poznaniu ma zgodę na testy do końca miesiąca. Podobno się spodobał, jak wygra przetarg u nich, to może nie będą startowali u nas...

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Układ jak układ, jakby to było 40 foteli w ten sposób, to pół biedy...MeWa pisze:Przede wszystkim wąska... Układ 2+2...
Do tego jednak dochodzą bardzo wąskie przejścia (obudowy wózków zajmują całe miejsce pod fotelami) oraz próg-podest przed wejściem na siedzenia nad wózkami (znowu ograniczenie dla stojących). A i przeguby węższe (mniej pojemne!) niż w 120N. No i jedna para drzwi mniej.