Mapa komunikacji miejskiej
- Solaris U10
Rzeczywiście.slupek pisze:Przyznam szczerze, że nazwanie tego układem linii to lekka przesada
Tym samym myślę ze mogę wtrącić 3 grosze z mojej wioski i okolic ZP 4058. Ponieważ tam jest lekkie zagmatwanie gdzie i którym trzeba wysiąść mimo ze wszystkie linie mają jeden wspólny przystanek na Warszawę to w przeciwnym kierunku nie jak również istnieje pokręcenie z poplątaniem wariantów jednokierunkowych. Sporo wynika z samej mapy linii Podmiejskich jednak same "centrum i okolica mogła by być zaznaczona.
skoro dla jednej linii tak dużo zrobiono to czemu by nie dla 3? Ot, sugestia

- Solaris U10
- Solaris U10
- Petroniusz
Arkusz 1 (dzień) - Można by dodać C09, skoro ma kursować kilkanaście dni.
Arkusz 2 (dzień) - Linia 307 na Zaciszu, Codziennej, Młodzieńczej, Radzymińskiej.
Arkusz 4 (dzień) - Można by chwilowo przenieść 409 na Marymont.
Arkusz 5 (dzień) - Wielkiego zamieszania z linią 307 ciąg dalszy: jest na Radzymińskiej za Kraśnicką, ale brak na Targowej.
Arkusz 9 (dzień) - Czy ostatnio nie było zmiany kierunku przejazdu ulicami Młodą i Derkaczy? Był taki komunikat i nie mogłem tego znaleźć.
Arkusz 1 (noc) - Brak zmian związanych z otwarciem I linii metra (nazwy przystanków, linia metra (już nie) w budowie). Druga nitka Modlińskiej.
Arkusz 4 (noc) - Tabliczka na stacji metra "Stare Bielany". Remont torów na Wolskiej już się skończył.
Linie nocne - Rozumiem, że objazdów nie uwzględniacie na tej mapie, więc się nie czepiam N11, N61 oraz N95.
Legionowo - Jeśli dla 804 jest strzałka z kierunkiem "Żerań FSO", to przy Modlińskiej też można by wymienić, dokąd dalej jadą linie.
Piaseczno - To gdzie w końcu jest ten Skolimów, bo ZP Skolimów obsługuje akurat 710, a nie 724?
Stacja "Ratusz Arsenał" - Od biedy, relacja południe-wschód też jest wykorzystywana (przez nocne).
Stacja "Politechnika" - 505 już na Ursynów Płn.
Stacja "Stokłosy" - Od biedy, relacja południe-wschód też jest wykorzystywana (przez 505).
Ze schematów "Parkuj i jedź":
- Wilanowska - Fajnie, że jest podany czas dojazdu do Centrum metrem (czego brakuje na innych schematach). Tylko linie już trochę nie te. No i brakuje trasy wyjazdu (co jest na innych schematach).
- Marymont - Linie trochę nieaktualne (E-4 i E-8).
Arkusz 2 (dzień) - Linia 307 na Zaciszu, Codziennej, Młodzieńczej, Radzymińskiej.
Arkusz 4 (dzień) - Można by chwilowo przenieść 409 na Marymont.
Arkusz 5 (dzień) - Wielkiego zamieszania z linią 307 ciąg dalszy: jest na Radzymińskiej za Kraśnicką, ale brak na Targowej.
Arkusz 9 (dzień) - Czy ostatnio nie było zmiany kierunku przejazdu ulicami Młodą i Derkaczy? Był taki komunikat i nie mogłem tego znaleźć.
Arkusz 1 (noc) - Brak zmian związanych z otwarciem I linii metra (nazwy przystanków, linia metra (już nie) w budowie). Druga nitka Modlińskiej.
Arkusz 4 (noc) - Tabliczka na stacji metra "Stare Bielany". Remont torów na Wolskiej już się skończył.
Linie nocne - Rozumiem, że objazdów nie uwzględniacie na tej mapie, więc się nie czepiam N11, N61 oraz N95.
Legionowo - Jeśli dla 804 jest strzałka z kierunkiem "Żerań FSO", to przy Modlińskiej też można by wymienić, dokąd dalej jadą linie.
Piaseczno - To gdzie w końcu jest ten Skolimów, bo ZP Skolimów obsługuje akurat 710, a nie 724?
Stacja "Ratusz Arsenał" - Od biedy, relacja południe-wschód też jest wykorzystywana (przez nocne).
Stacja "Politechnika" - 505 już na Ursynów Płn.
Stacja "Stokłosy" - Od biedy, relacja południe-wschód też jest wykorzystywana (przez 505).
Ze schematów "Parkuj i jedź":
- Wilanowska - Fajnie, że jest podany czas dojazdu do Centrum metrem (czego brakuje na innych schematach). Tylko linie już trochę nie te. No i brakuje trasy wyjazdu (co jest na innych schematach).
- Marymont - Linie trochę nieaktualne (E-4 i E-8).
- Solaris U10
A i owszem. Zmiana wchodzi od 12.11 (wraz z nowym rozkładem 702).Solaris U10 pisze:Był komunikat, że będzie tak od 01.11, ale został on usunięty.Petroniusz pisze:Arkusz 9 (dzień) - Czy ostatnio nie było zmiany kierunku przejazdu ulicami Młodą i Derkaczy? Był taki komunikat i nie mogłem tego znaleźć.
Polityka złym doradcą w pracy!
-
Krzysiek_S
- R-9 Chełmska