Jaki rozkład, przecież na stronie ZTM 17 w poniedziałek nadal dojeżdża do Zajezdni Żoliborz?Paweł D. pisze:Pawciu, czemu rozkład 17-ki jest tylko na dwa dni?
Most PĂłĹnocny - propozycje ZTM
Moderator: Wiliam
Póki co nie, naturalnie miałem na myśli sytuację po otwarciu Powstańców.Bastian pisze:5 na Jelonki też nie za bardzo dojeżdża.KwZ pisze:Najlepsza byłaby 5, w każdym razie tramwaj z M Młociny.
Pod samym parkingiem? Jeśli tak, to ok.pawcio pisze:A pusty peron widzisz?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Casus 208, która bodaj 2 lata jeździła na "trasie zmienionej", którą potem uznano za stałą.MichalJ pisze:Uruchamianie nowej linii jako 'trasa zmieniona' jest głupie i tylko mąci ludziom w głowach.
Swoją drogą to dziwne, że nie będzie zajeżdżać na pętlę, ludzie jednak mieliby bliżej. Czasem w tej odległości są różne przystanki tramwajowe, grr.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Miejsca brak.KwZ pisze:Swoją drogą to dziwne, że nie będzie zajeżdżać na pętlę, ludzie jednak mieliby bliżej.
[ Dodano: Pią 23 Mar, 2012 ]
Jesteś nieprecyzyjny. W ogóle na ułożenie.MichalJ pisze:Robi się rozkłady na dwa dni, a potem jest gadanie, że rozkładowcy nie mają czasu na lepsze ich ułożenie...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Co niby obecnie zawraca na rondzie?pawcio pisze:Będzie jeździć na pętlę. Obecnie zawraca na rondzie przed nią.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow