Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Z powodu rozkraczenia się 3/7906 dziś ok. godz. 15:30 na skrz. Al. Solidarności/Marszałkowskiej/Andersa, nad stacją metra, na torach pn-pd (bus jechał na Pragę), korki tramwajowe powstały w każdą stronę, gdyż dodatkowo tram pn-pd od str. Żoliborza stał na wjeździe na skrz. dla jadących od strony tunelu WZ, czym blokował ruch tramwajowy wsch-zach i samochodowy.
Korki (samochodowo - autobusowe) w Al. Solidarności w obu kierunkach, pasażerowie na ulicach wypuszczeni z busów i tramów. Koszmar.
Korki (samochodowo - autobusowe) w Al. Solidarności w obu kierunkach, pasażerowie na ulicach wypuszczeni z busów i tramów. Koszmar.
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Do tego jeszcze kilka małych zatrzymań, zaobserwowałem około 16 cztery składy jeden za drugim na Centralnym w stronę pl. Zawiszy i cztery składy na Kinie Ochota.
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
-
Krzysiek_S
Dzisiaj spory korek na Wale Miedzeszyńskim.
Przyczyna.
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,782,57662377.html
Przyczyna.
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,782,57662377.html
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dziś po 16 na Świętokrzyskiej wszystkie światła były czerwone
Dzięki temu piękne korki na bocznych uliczkach. Dodatkowo jakiś kierowca zdecydował się pojechać "pod prąd" Mazowiecką. Dzięki temu utrudnił skręt w tą ulicę SU15 na 503. To wydarzenie sprawiło, że skrzyżowanie na kilka chwil było pięknie zablokowane
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
i znowu zima...korki popołudniowe na:
-Banacha w kierunku Grójeckiej
-Bitwy Warszawskiej w kierunku RZS
-Szczęśliwickiej z obu stron na skrz. z Bitwy Warszawskiej
-Kopińskiej/Grzymały/Al. Jerozolimskich w stronę RZS
-Al. Jerozolimskich gdzieś od Śmigłowca do RZS
-Grójeckiej, nie wiem ale pewnie na całej długości w kierunku Centrum
-Banacha w kierunku Grójeckiej
-Bitwy Warszawskiej w kierunku RZS
-Szczęśliwickiej z obu stron na skrz. z Bitwy Warszawskiej
-Kopińskiej/Grzymały/Al. Jerozolimskich w stronę RZS
-Al. Jerozolimskich gdzieś od Śmigłowca do RZS
-Grójeckiej, nie wiem ale pewnie na całej długości w kierunku Centrum
www.kolej.one.pl
- Bastian
- Sułtan Maroka
Za Antyradiem i mamą Kleszcza podaję, że z powodu zderzenia osobówki z furgonetką w tunelu przy Dźwigowej zapanował sajgon zupełny.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Zgadza się - wsiadłem w 106 na PKP Włochy, po 15 minutach wysiadłem na Wałowickiej (czyli przystanek dalej
), po 10 doszedłem piechotą przez tunel do Ciepłowni. Samochód terenowy zjechał na lewy pas, jadąc w stronę CW i zderzył się czołowo z ciężarówką. Policja kierowała ruchem - odbywał się po jednym pasie wahadłowo. Dźwigowa, Globusowa i ulice poprzeczne to był jeden wielki korek, skrzyżowanie przy Ciepłowni też - wszystkie pasy stały po horyzont - samochody skręcające w tunel blokowały skrzyżowanie.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
Siecool pisze:Policja kierowała ruchem - odbywał się po jednym pasie wahadłowo. Dźwigowa, Globusowa i ulice poprzeczne to był jeden wielki korek, skrzyżowanie przy Ciepłowni też - wszystkie pasy stały po horyzont - samochody skręcające w tunel blokowały skrzyżowanie.