SĹuĹźewiec i jego problemy
Moderator: Wiliam
Moje niedopatrzenie
. 151 na szybko pisalem, a o 138 po prostu zapomnialem
. Tyle ze podbijanie 138 ciagnie za soba albo pociecie 338, albo rowniez kasacje 
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Po co, skoro jest 210?pawcio pisze:Zabrakło co najmniej podbicia częstotliwości 138.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
To jest w sumie ciekawe zagadnienie. Pierwsze pytanie ktore mi sie nasuwa, to czy bedzie potrzeba uzytkowania go w tym momencie przez KM? Buduja tam infrastrukture pod komunikacje? Mam na mysli przystanki i zatoki. Ostatnia kwestia jest, czy wraca 382 po wakacjach, ktore mogloby tamtedy ewentualnie jezdzic, dojezdzajac dalej 17 Stycznia do Okecia.
Tak czy inaczej to jest oddzielna kwestia mam wrazenie.
Tak czy inaczej to jest oddzielna kwestia mam wrazenie.
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak.groov pisze:Buduja tam infrastrukture pod komunikacje? Mam na mysli przystanki i zatoki.
Prawdopodobnie nie, ale przed wyborami nigdy nic nie wiadomo.groov pisze:czy wraca 382 po wakacjach, ktore mogloby tamtedy ewentualnie jezdzic
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
No to faktycznie, jest to kwestia, ktora powinna byc brana pod uwage.Bastian pisze:Tak.groov pisze:Buduja tam infrastrukture pod komunikacje? Mam na mysli przystanki i zatoki.
Cos w tym jestBastian pisze:Prawdopodobnie nie, ale przed wyborami nigdy nic nie wiadomo.groov pisze:czy wraca 382 po wakacjach, ktore mogloby tamtedy ewentualnie jezdzic
Always
...and never.
Always
...and never.
A ja nie. Najlepsza w jego miejsce jest taka linia (szkoda, że numerek 134 jest już zajęty):groov pisze:Ja widze w tym miejscu szanse dla 382
OKĘCIE - trasa linii 382 - Cybernetyki - Postępu - Marynarska (powrót: Rzymowskiego - Cybernetyki) - trasa linii 117 - trasa linii 519 - POWSIN-PARK KULTURY
Dzięki takiej linii można:
-zlikwidować 382
-połączyć 117 i 507 w linię 117 na trasie DW. CENTRALNY - Saska - GOCŁAW (na Francuskiej 117 powinna zastąpić 111 lub 123)
-skrócić 519 do Wilanowa
I przejazd przez <M> Wilanowska ? Mam wrazenie ze ta linia bylaby nierownomiernie wykorzystywana...ZEA_R-0 pisze:A ja nie. Najlepsza w jego miejsce jest taka linia (szkoda, że numerek 134 jest już zajęty):groov pisze:Ja widze w tym miejscu szanse dla 382
OKĘCIE - trasa linii 382 - Cybernetyki - Postępu - Marynarska (powrót: Rzymowskiego - Cybernetyki) - trasa linii 117 - trasa linii 519 - POWSIN-PARK KULTURY
Dzięki takiej linii można:
-zlikwidować 382
-połączyć 117 i 507 w linię 117 na trasie DW. CENTRALNY - Saska - GOCŁAW (na Francuskiej 117 powinna zastąpić 111 lub 123)
-skrócić 519 do Wilanowa
Always
...and never.
Always
...and never.
Napisałem trasa linii 117, a ta nie biegnie przezgroov pisze:I przejazd przez <M> Wilanowska ?
Tylko ze to jest z kolei rozbijanie potoku z Powsinskiej na Wilanowska i Sluzew. Nie wiem na ile by byla to duza strata, ale fakt faktem, co do zastapienia 117, zaproponowalem juz 401 do Wilanowa. Z kolei taka para 239 + 401 bylaby rowniez ciekawa opcja dla Wilanowa, ale w DS z kolei mogloby byc nie do przetrawieniaZEA_R-0 pisze:Napisałem trasa linii 117, a ta nie biegnie przezgroov pisze:I przejazd przez <M> Wilanowska ?Wilanowska. Jasne, że przed al. Lotników i Wałbrzyską.
Always
...and never.
Always
...and never.
Służew to to samo co Wilanowska i więcej. Na Wilanowskiej jest metro, tramwaje i... tylko to. Na Służewiu jest metro, tramwaje, bazarek, szkoły, cmentarz i Bóg wie co jeszcze.groov pisze:Tylko ze to jest z kolei rozbijanie potoku z Powsinskiej na Wilanowska i Sluzew.
Ja wiem ze Sluzew jest atrakcyjniejszy, ale nie jestesmy w stanie przekierowac "siedemstetek" z Konstancina do Sluzewia, co za tym idzie rozbijamy potok z Powsinskiej na dwie stacje metra. Ja jestem generalnie za Sluzewiem, zeby nie bylo ze jestem przeciwny, ale staram sie na to spojrzec ze strony ludzi mieszkajacych na Przyczółkowej.
Always
...and never.
Always
...and never.