No właśnie, Hobbita se obejrzyj czy coś.MichalJ pisze:Nie. Do kina pojedź albo co.
Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
To już wolę odwiedzić moją rezydencję z moim garażem ogrzewanym. 
'Wszędzie'. Złote Tarasy polecam, tam na pewno nie wieje mrozem i masz 4 h parkingu w cenie biletu do kina.Pawel_ pisze:Gdzie są takie kina, że w ofercie mają garaże podziemne ogrzewane?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Kiedyś była w PDF taka fajna mapa linii kolejowych w Polsce. Ktoś wie gdzie można ją znaleźć?
Czy w Kielcach jeźdzą jeszcze Ikarusy?
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ja w piatek wyszedłem, otworzyłem, odświeżyłem, ale drzwi to juz sie zamknąć nie chciały. W ogole nie zaskakiwały. Po 20 minutach włączonego ogrzewania w środku zaskoczyły.Pawel_ pisze:Misiaczki, Sierściuszek ma problem. Sierściuszek w swojej puszce ma centralny zamek. Centralny zamyka drzwi: od pasażera, z tyłu, klapa bagażnika. Od kierowcy nie. Coś zamarzło (tak jak wczoraj prawa szyba) czy naprawdę się coś spieprzyło? Ktoś ogarnia samochody z full elektroniką?
ŁK
Nadal bez zmian. 
Sprzedaj i kup coś innego, bo to straszna szkarada 
Francuskie równo. Ładę Niwę trzeba sobie było kupić.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ja swoją Felcie dzisiaj rano otworzyłem(stała od wigili wieczorem) z klucza od kierowcy(siłowniki zamarzły) i odpaliłem. Fura się zagrzała to i centralny zaczął działać(tak mam już czwartą zimę). Sprzedaj kocurku swoją renie i kup coś lepszego.Łukasz pisze:Ja w piatek wyszedłem, otworzyłem, odświeżyłem, ale drzwi to juz sie zamknąć nie chciały. W ogole nie zaskakiwały. Po 20 minutach włączonego ogrzewania w środku zaskoczyły.Pawel_ pisze:Misiaczki, Sierściuszek ma problem. Sierściuszek w swojej puszce ma centralny zamek. Centralny zamyka drzwi: od pasażera, z tyłu, klapa bagażnika. Od kierowcy nie. Coś zamarzło (tak jak wczoraj prawa szyba) czy naprawdę się coś spieprzyło? Ktoś ogarnia samochody z full elektroniką?
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
Czy na tej linii z Serocka do Legionowa nadal jeździ żółte Urbinetto?
Moje zdjęcia: Phototrans - WGKM
Napisał BJ - król szos.BJ pisze:Sprzedaj i kup coś innego, bo to straszna szkarada
Nie widzę powodu. Oprócz drobnych usterek - nie narzekam. Auto fajne, zwinne, oszczędne...Emyl pisze:Wreszcie ktoś się odważyłsajbeer pisze:Sprzedaj kocurku swoją renie i kup coś lepszego.
[edit]
Centralny zamek łapie wszystkie drzwi. Dziękuję.
Fajnie, że się zgadzamyPawel_ pisze:Napisał BJ - król szos.BJ pisze:Sprzedaj i kup coś innego, bo to straszna szkarada![]()
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Renie są przede wszystkim bezpieczne. Testowane niestety.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.