[M1] Eksploatacja, frekwencja itp.
Moderator: JacekM
http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/552 ... metra.htmlRaport na gorąco pisze:Jezioro odcięło drogę do metra
Potężna kałuża z roztopionych hałd śniegu odcięła drogę do wejścia na stację metra Ratusz Arsenał.
Kałuża utworzyła się po stronie Arsenału, przy skrzyżowaniu al. Solidarności i Andersa. Pasażerowie z trudnością pokonują rozlewisko, by dostać się na stację - powiedział nam reporter TVP Warszawa, Marcin Włodarski.
![]()
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Pewnie, nie ma problemu, wszak wyjść, zobaczyć powódź, wrócić, przejść galerią wzdłuż stacji, wyjść, zobaczyć tył tramwaju, który byłby mój, gdyby nie powódź, to nic takiego. Ludzie się czepiają. A ci, którym chodzenie sprawia kłopot i zasuwanie przez galerię naprawdę im przeszkadza, to istne utrapienie. W głowach się przewraca, wyszli z metra, popatrzyli na tabliczki mówiące: idźcie tutaj, tam jest tramwaj, uwierzyli, a tu niespodzianka.MeWa pisze:straszne - od Arsenału jest jeszcze jedno wyjście, dwa wyjścia są też na przystanek tramwajowy...
- MeWa
- Cukiereczek
To znaczy? Przeczytałeś chociaż dokładnie to, co przeczytałem?Szeregowy_Równoległy pisze:Pewnie, nie ma problemu, wszak wyjść, zobaczyć powódź, wrócić, przejść galerią wzdłuż stacji, wyjść, zobaczyć tył tramwaju, który byłby mój, gdyby nie powódź, to nic takiego. Ludzie się czepiają. A ci, którym chodzenie sprawia kłopot i zasuwanie przez galerię naprawdę im przeszkadza, to istne utrapienie. W głowach się przewraca, wyszli z metra, popatrzyli na tabliczki mówiące: idźcie tutaj, tam jest tramwaj, uwierzyli, a tu niespodzianka.MeWa pisze:straszne - od Arsenału jest jeszcze jedno wyjście, dwa wyjścia są też na przystanek tramwajowy...
Jest wyjście bliżej przystanku tramwajowego, niż to przedstawione na zdjęciu (prowadzące na dawny przystanek autobusowy pod KFC) - nie trzeba nic nadkładać przez galerię.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przeczytałem dokładnie to samo, co ty przeczytałeśMeWa pisze:To znaczy? Przeczytałeś chociaż dokładnie to, co przeczytałem?Szeregowy_Równoległy pisze: Pewnie, nie ma problemu, wszak wyjść, zobaczyć powódź, wrócić, przejść galerią wzdłuż stacji, wyjść, zobaczyć tył tramwaju, który byłby mój, gdyby nie powódź, to nic takiego. Ludzie się czepiają. A ci, którym chodzenie sprawia kłopot i zasuwanie przez galerię naprawdę im przeszkadza, to istne utrapienie. W głowach się przewraca, wyszli z metra, popatrzyli na tabliczki mówiące: idźcie tutaj, tam jest tramwaj, uwierzyli, a tu niespodzianka.
Jest wyjście bliżej przystanku tramwajowego, niż to przedstawione na zdjęciu (prowadzące na dawny przystanek autobusowy pod KFC) - nie trzeba nic nadkładać przez galerię.
http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/10, ... kakac.html![]()
Chcesz wysiąść , naucz się skakać
Próbujemy wyjść się z wagonu metra, a tam... barierki - skarżyli się pasażerowie pociągu jadącego w stronę Kabat, którzy ok. godz. 19 chcieli wysiąść na stacji Pole Mokotowskie.
Próbujemy wyjść się z wagonu metra, a tam... barierki - skarżyli się pasażerowie pociągu jadącego w stronę Kabat, którzy ok. godz. 19 chcieli wysiąść na stacji Pole Mokotowskie.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9