Zmiany obsługowe - grudzień 2016
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ciężko, by 147 jednocześnie dowoziło i odwoziło obie strony torów. Więcej niż dwa połączenia z czterech będą czystym dziełem przypadku wynikającym ze złożenia rozkładów kolejowych w obu kierunkach.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Bardziej mi chodziło o dowóz i odwóz od strony Torfowej.pawcio pisze:Ciężko, by 147 jednocześnie dowoziło i odwoziło obie strony torów. Więcej niż dwa połączenia z czterech będą czystym dziełem przypadku wynikającym ze złożenia rozkładów kolejowych w obu kierunkach.
Zwoleńską pewnie też by wypadało dowozić i odwozić. Chyba nawet bardziej, skoro tam alternatywy są dużo bardziej mizerne niż w Międzylesiu.
Really? A mnie się wydaje, ze można poświecić zasadę świętości taktu w imię zasad ważniejszych.pawcio pisze:Ciężko, by 147 jednocześnie dowoziło i odwoziło obie strony torów. Więcej niż dwa połączenia z czterech będą czystym dziełem przypadku wynikającym ze złożenia rozkładów kolejowych w obu kierunkach.
ŁK
Ale jak jeden kurs ma dowieźć Zwoleńską i odebrać Starą Miłosną lub odwrotnie jeżeli akurat nie zjadą się dobrze pociągi? Inna rzecz, że bez taktu nie ustawi się koordynacji z 146, która dla Lasu ma duże znaczenie.
Czyli linia jest do podziału, bo ma za dużo zadań. Nie wiem jak bardzo złe musiałyby te pociągi jeździć żeby nie dało się zrobić kursu w zakresie 15 minut. 7.5 minuty w każda stronę jest do zaakceptowania.
ŁK
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Czy Wola na 6 to tylko przez kilka dni po świętach czy to zmiana stała? I czym Wola tę linię zaatakuje? Szczeniak czy solo?
Szczeniaki z zawieszonej na ferie 14.