Adam G. pisze:ale przeczytałeś, jakie zdanie pojawia się po tym?
Lamus ciekawostek
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Ze specjalną dedykacją dla Gacka 
[ Dodano: |3 Sty 2010|, 2009 11:10 ]

[ Dodano: |3 Sty 2010|, 2009 11:10 ]
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
MM(N)ocna zmiana: MZK wozi ludzi, nie piasek
Nocna zmiana w MZK Bydgoszcz
Nocna zmiana w MZK Bydgoszcz
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
microsoft sobie wpisz
noidea
Od 3 dni codziennie ok 19-20 widzę też na ulicy Światowida.MZ pisze:Do lamusa ciekawostek można chyba zaliczyć coś, co widziałem w sobotę w Warszawie, podczas powrotu z Ciechanowa. Otóż ulicą Starzyńskiego jechała sobie polewaczka, obficie skrapiając wodą nagrzaną jezdnię. Ostatni raz polewaczki widziałem na żywo w latach 80-tych i myślałem, że to już przeżytek minionej epoki. A tu proszę...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Domino2001
Ja wczoraj widziałem polewaczkę na Płaskowickiej w okolicach 23 (odc. Puławska-Pileckiego) w obu kierunkach z zawrotką na Puławskiej.MisiekK pisze:Od 3 dni codziennie ok 19-20 widzę też na ulicy Światowida.MZ pisze:Do lamusa ciekawostek można chyba zaliczyć coś, co widziałem w sobotę w Warszawie, podczas powrotu z Ciechanowa. Otóż ulicą Starzyńskiego jechała sobie polewaczka, obficie skrapiając wodą nagrzaną jezdnię. Ostatni raz polewaczki widziałem na żywo w latach 80-tych i myślałem, że to już przeżytek minionej epoki. A tu proszę...
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.
-
kebe
- Piotrek_2274