W maximum masz dokładnie napisaneSwider pisze:Jaki jest teraz podział brygad na 182 w DP ?
Zmiany obsługowe - grudzień 2009
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Przejedź się 517 to wtedy zobaczysz, czym jest tłok.Bastian pisze:No patrzcie Państwo, zamieściłem z miesiąc temu wynik pomiarów na 511, a jeszcze nie wystarczyło...![]()
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Stety albo niestety, ale Białołęka to tylko jedna z dzielnic Warszawy i nie można rozdysponowywać taboru właśnie pod ten rejon. No chyba, że mamy do czynienia z amatorką...
-
Krzysiek_S
Może nie ten temat ,ale zapytam tu. Będą jeszcze jakieś zawieszenia na Święta oprócz tych podanych w rozkładzie obowiązującym od 7 grudnia[ całościowe czy częściowe]?
A co z tramwajami, jakie linie ? 3, 8, 27 coś jeszcze?
Jeszcze jedno , jest zmiana w rozkładzie linii 119[ info o zawieszeniach, ale jest] , a koordynacja z 213 tak jak była wcześniej, a ZTM coś mi tu pisał, że poprawi przy najbliższej okazji....
Wiem czepiam się
A co z tramwajami, jakie linie ? 3, 8, 27 coś jeszcze?
Jeszcze jedno , jest zmiana w rozkładzie linii 119[ info o zawieszeniach, ale jest] , a koordynacja z 213 tak jak była wcześniej, a ZTM coś mi tu pisał, że poprawi przy najbliższej okazji....
Wiem czepiam się
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Bardziej by się przydało, jakby ze 2-3 powędrowały na 517pawcio pisze:Targówek już dostał stos przegubów na 160. Niech teraz pije piwo, które sobie sam nawarzył.
Jesli chodzi o szczyt B na 511 to czestotliwosc co 10[ jest za duza na przeguby a za mala na solowki. Akurat by bylo co 12 przeguby albo co 8 solo. Mozna tez zrobic mix, to i tak nie jest koorddynowane (chyba).Bastian pisze:marekb pisze: Absolutnie nie*.
A 517 ma znaczne zapelnienia, widzialem to czarne rano na Zachodnim w strone Ursusa, na Wilenski kolo 6am (wiele kolejnych kursow) tez przyjezdza pelne i odjezdza jeszcze pelniejsze - po 100 pasazerow i wiecej. Nie wiem czym tlumaczyc dziadowska czestotliwosc, w koncu o tej porze maja wozow w brod (i w smrod).
A jeszcze dopowiem - z tym 517 to chyba zwykla zlosliwosc. Bo kto z zyczliwosci by zrobil postoje na Targowku w godz 8~9 po 13 minut jak wozy przyjezdzaja spoznione nawet 2x tyle?
-
bartoni722
Dlatego też na całki na 511 powinny wrócić solówki , lub powinna być jedna całka i jeden dodatek zabrany do 517. Podobnie po 20:00 na Dąbrówkę jadą przeguby, gdzie 40-50% miejsc jest wykorzystanamw158979 pisze:Jesli chodzi o szczyt B na 511 to czestotliwosc co 10[ jest za duza na przeguby a za mala na solowki. Akurat by bylo co 12 przeguby albo co 8 solo. Mozna tez zrobic mix, to i tak nie jest koorddynowane (chyba).Bastian pisze:
A 517 ma znaczne zapelnienia, widzialem to czarne rano na Zachodnim w strone Ursusa, na Wilenski kolo 6am (wiele kolejnych kursow) tez przyjezdza pelne i odjezdza jeszcze pelniejsze - po 100 pasazerow i wiecej. Nie wiem czym tlumaczyc dziadowska czestotliwosc, w koncu o tej porze maja wozow w brod (i w smrod).
A jeszcze dopowiem - z tym 517 to chyba zwykla zlosliwosc. Bo kto z zyczliwosci by zrobil postoje na Targowku w godz 8~9 po 13 minut jak wozy przyjezdzaja spoznione nawet 2x tyle?
marekb