Wykorzystanie nie determinuje bycie socjalem lub nie.Adam G. pisze:205 nie ma znaczącej roli w systemie transportowym miasta, niemniej jednak, nie nazywałbym jej socjalem - zapewnia brakujące połączenie przez al. Wojska Polskiego, korzysta z niej coraz więcej ludzi.
303 - sam kiedyś byłem jej wielkim przeciwnikiem, ale parę razy widziałem to naprawdę zatłoczone
210
Moderator: Wiliam
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Pracowałem ładne kilka lat przy al. Lotników i 33 puste nie jeździło. I nikt mi nie wmówi, że jest niepotrzebne. Sprawa jest prosta - nasi wielcy ynżynierowie wiedzą, że nie umieją sobie poradzić ze skrzyżowaniem Wołoska/Woronicza. Zamiast podnosić swoje kwalifikacje lub oddać to innym mądrzejszym to trzeba coś uwalić. Najprościej skręcający tramwaj. Ale najpierw kampania wmawiająca jakie to zajefajne będzie 210.... Ech...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
33 było pustawe kiedykolwiek na nie nie trafiłem, a co 5 minut byłoby totalnym muchowozem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Owszem, ale mowa była o wydłużeniu 33 a nie 16.
A na 16 brygad nie ma, bo ważniejsze jest wysyłanie podsyłów w te i nazad przez Mokotów na 23.
Nie zmienia to faktu, że jest to relacja czysto socjalna, bo do Centralnego szybciej z południowej Puławskiej jest 10'ką.
Nie ma przyszłości dla takich socjalnych, niszowych relacji a każda sekunda na takie wynalazki to sekunda (jak nie trzy) mniej na relacje podstawowe. Niestety, jeśli chcemy mieć nowoczesny system tramwajowy i rzeczywiste priorytety, z czegoś trzeba będzie zrezygnować.
A na 16 brygad nie ma, bo ważniejsze jest wysyłanie podsyłów w te i nazad przez Mokotów na 23.
Nie zmienia to faktu, że jest to relacja czysto socjalna, bo do Centralnego szybciej z południowej Puławskiej jest 10'ką.
Nie ma przyszłości dla takich socjalnych, niszowych relacji a każda sekunda na takie wynalazki to sekunda (jak nie trzy) mniej na relacje podstawowe. Niestety, jeśli chcemy mieć nowoczesny system tramwajowy i rzeczywiste priorytety, z czegoś trzeba będzie zrezygnować.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Te są dla utrzymania planu solówek na poziomie 23 sztuk. Nic to, że potrzeba 18.Glonojad pisze:A na 16 brygad nie ma, bo ważniejsze jest wysyłanie podsyłów w te i nazad przez Mokotów na 23.
Poczekaj na nowe, majowe 23. Tylko zanim obejrzysz rozkład weź dwie dawki nerwosolu.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Hehehe. Nie wiem, czy ZTM będzie w stanie mnie jeszcze zaskoczyć. A jest już majowy maxT, czy jak zwykle rozkłady w proszku i na ostatnią chwilę będą?
Rozkłądy są. Pojawiły się w sobotę w wersji elektronicznej, a dziś papierowej. Choć akurat 23 było już w piątek, bo nie brało udziału w bałaganie z Puławską.A jest już majowy maxT, czy jak zwykle rozkłady w proszku i na ostatnią chwilę będą?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Niewątpliwie - skoro chodzi o dojazd z Wilanowskiej, to chodzi o dojazd z Wilanowskiej

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Domino2001
No to się jeszcze poburzą chyba, bo ciągnąć tego stwora do Wyścigów chyba nie ma sensu. No chyba że by to jakoś połączyć z jedną z tych róznych dziwnych linii, które kursują z Wilanowskiej na Karczunkowską, z opcją zjechania na Wilanowską na siusiupawcio pisze:Z tego co pamiętam, to najbardziej burzyły się okolice przystanku Niedźwiedzia
Popatrz, jaka franca!
ZTM pisze:od 01.05.2010 (sobota)
W celu realizacji bezpośredniego połączenia szpitala przy ul. Wołoskiej z okolicą Metra Wilanowska uruchomiona zostaje linia 210 na trasie:
METRO WILANOWSKA – Puławska – Woronicza – Wołoska – św. Andrzeja Boboli – RAKOWIECKA-KOŚCIÓŁ (powrót: Rakowiecka – Łowicka – Madalińskiego – Wołoska...)
Wznowione zostaje funkcjonowanie przystanku RAKOWIECKA-KOŚCIÓŁ 08 zlokalizowanego na ulicy Rakowieckiej.