Mapa komunikacji miejskiej
Moje uwagi:
Mapa5: 170 przy Elsnerowie, trasa zaznaczona cienką linią (odc. Janowiecka - Elsnerów)
Brak przystanku Akademijna dla 801 w Jabłonnej (mapa Legionowa i Warszawy)
No i mapka Legionowa, przystanek Sielankowa. Przystanek w kierunku Warszawy jest za skrzyżowaniem z Jagiellońską a nie przed.
Dzięki z góry za poprawki.
mały + za zaznaczenie na mapkach, hipermaketów i centrów handlowych.
Mapa5: 170 przy Elsnerowie, trasa zaznaczona cienką linią (odc. Janowiecka - Elsnerów)
Brak przystanku Akademijna dla 801 w Jabłonnej (mapa Legionowa i Warszawy)
No i mapka Legionowa, przystanek Sielankowa. Przystanek w kierunku Warszawy jest za skrzyżowaniem z Jagiellońską a nie przed.
Dzięki z góry za poprawki.
mały + za zaznaczenie na mapkach, hipermaketów i centrów handlowych.
hmm... na mapie nr 8 czyli Ursynowa widać, że linie są o cieńsze i różnią się od reszty mapy. Czyżby kolejne zmiany?
Według mnie wygląda to estetyczniej, choć gorzej widzące osoby mogą mieć problemy
-
Krzysiek_S
A ja jeszcze raz powtórzę proszę o zaznaczenie obecnego przebiegu ulicy Kadetów do ulicy Trakt Lubelski, wraz z korektą przebiegu .
Na stronie ZDM Kadetów kończy się na Poprawnej, ale t o winna braku aktualizacji.
Według MSI istnieje skrzyżowanie ulicy Trakt Lubelski/ Kadetów, a ulica Wąbrzeska jest na małym fragmencie przy Trakcie i dochodzi do Kadetów.
Na stronie ZDM Kadetów kończy się na Poprawnej, ale t o winna braku aktualizacji.
Według MSI istnieje skrzyżowanie ulicy Trakt Lubelski/ Kadetów, a ulica Wąbrzeska jest na małym fragmencie przy Trakcie i dochodzi do Kadetów.
http://www.ztm.waw.pl/images/schematy/graniczne.gif brakuej stacji: Warszawa Żwirki i Wigury i Opacz.
Ja tam osobą słabowidzącą nie jestem a linie na Puławskiej (i innych dwupasmówkach zresztą też) rozmazują mi się. Do poprawy...chudzini7 pisze:hmm... na mapie nr 8 czyli Ursynowa widać, że linie są o cieńsze i różnią się od reszty mapy. Czyżby kolejne zmiany? Według mnie wygląda to estetyczniej, choć gorzej widzące osoby mogą mieć problemy
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Solaris U10
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie ma też przystanku na Szeligowskiej 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.