Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
Przetwornica swoją drogą sprawdzałeś wózki od spodu i zaglądałeś na dach czegoś tam brakowało tylko trzeba było porozmawiać z pracownikami nie z działem marketingu czy kimś tam jeszcze oni zachwalają że gotowe itd. .
Byle to gówno komuś wcisnąć .
Najlepsza twoja broń bo zamknę hmmm .
Ostro .
Nawet merytorycznie nie można po gaworzyć sobie zaraz dyscyplina jak w gułagu .
Byle to gówno komuś wcisnąć .
Najlepsza twoja broń bo zamknę hmmm .
Ostro .
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
TLG słuchaj ja nie chcę się kucić z tobą ale poczytaj tego co napisze .
Na targach gdzie po raz pierwszy szerszemu gronu pokazano prototyp wagonu 118N nie był on do końca skończony gdyż .
W wózkach brakowało :
stabilizatorów pudła - zawinił dostawca siłowników
silniki trakcyjne - brak ( w nowe wózki w sztukowano ośki toczne razem z obręczami )
falowników
pantograf był ale nie spięty żadnymi kablami tak luźno przykręcony .
i nie chce mi się pisać czego tam jeszcze brakowało ale mnóstwo szczegółów .
Na targach gdzie po raz pierwszy szerszemu gronu pokazano prototyp wagonu 118N nie był on do końca skończony gdyż .
W wózkach brakowało :
stabilizatorów pudła - zawinił dostawca siłowników
silniki trakcyjne - brak ( w nowe wózki w sztukowano ośki toczne razem z obręczami )
falowników
pantograf był ale nie spięty żadnymi kablami tak luźno przykręcony .
i nie chce mi się pisać czego tam jeszcze brakowało ale mnóstwo szczegółów .
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Sądzę, że jeden duży.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie chcę się wtrącać w cudze sprawy, ale punkcik za każdego ortografa mógłby go nauczyć.
Beni: Nie wierzę w ani jedno Twoje słowo.
[ Dodano: 2008-01-12, 16:20 ]
Beni: Nie wierzę w ani jedno Twoje słowo.
[ Dodano: 2008-01-12, 16:20 ]
Nie można, bo nie umiesz pisać po polsku, a na dodatek notorycznie zmyślasz.beni pisze:
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
Kolega donosi, że PUMA wyjechała.
2 razy były loty (zaniki hamowania), na dziurach wagond dobija wózkami o kratownicę, drzwi z prowadnicy wypadły raz.
Przyczyną wąskich przejść jest ponoć fakt, że wagon został zaprojektowany pod Warszawę i żeby mógł wpisywać się w łuki o promieniu 15 m.
Tyle z Poznania.
2 razy były loty (zaniki hamowania), na dziurach wagond dobija wózkami o kratownicę, drzwi z prowadnicy wypadły raz.
Przyczyną wąskich przejść jest ponoć fakt, że wagon został zaprojektowany pod Warszawę i żeby mógł wpisywać się w łuki o promieniu 15 m.
Tyle z Poznania.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Ten problem wynikał już podczas wcześniejszych jazd i nie jest to żadna nowość.MeWa pisze:2 razy były loty (zaniki hamowania)
Tego nie skomentuję, bo mnie pusty śmiech ogarnia. Zwłaszcza, że mamy za sobą przecież testy Citadisa 200 z Magdeburga i ten tramwaj ciasny nie był.MeWa pisze:wagon został zaprojektowany pod Warszawę
15/12/2005-12/7/2019
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Faktem jednak jest, że im mniejszy promień skrętu założysz, tym większe skrzynie dostajesz
.
Faktem jest także, że FPS na przykład Poznaniowi na zwracane uwagi opowiadał, że niby bzdurki wynikają "z wymogów Warszawy"...
Faktem jest także, że FPS na przykład Poznaniowi na zwracane uwagi opowiadał, że niby bzdurki wynikają "z wymogów Warszawy"...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Możliwe.
To się wstawi warunek, że producent musi w ciągu ostatniego roku wyprodukować conajmniej 5 wagonów z niska podłogą. I FPS-owi juz dziekujemy.piotram pisze:Pewny? Wymyślili bulwę, wymyślili 60%, to i 100% wymyśląFlash8222 pisze: W specyfikacji zapisze się 100% niskiej podłogi i mamy ich z głowy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.