Gdyby 185 było przewidywalne i jechało za Reala, to spokojnie można by zrobić 15/15 przez cały dzień (nie licząc mikroszczytów). Ale faktem jest, że i 179 i linia jadąca z Żoliborza nie bardzo są koordynowalne. Chociaż i tak nie będzie gorzej niż terazMarvin pisze:No właśnie, to samo chciałem napisać, jedna linia co 10 a druga co 15.emyl pisze:Chyba częstotliwości się nie nadają na koordynację, nie mówiąc już o punktualności 185...
emyl pisze:Ja byłbym za zakrańcowaniem na Ursynowie Płd., wczoraj podjechałem tam na rowerze, żeby nie było, że wodzę palcem po mapie i sprawdziłem, że pętla spokojnie pomieści dwie linie.
A przy okazji: czy rozbudowa P+R nie spowoduje konieczności przynajmniej czasowego zawieszenia funkcjonowania pętli?ktos pisze: Tam jest ciasno, a do tego brygady 193 się wyprzedzają z uwagi na dojazdy do kusów skróconych z Wałbrzyskiej.
No i znika problem dublowania 179.emyl pisze:209 PKP Jeziorki - ... - Płaskowickiej - al. KEN - Belgradzka - Stryjeńskich - Przy Bażantarni - Rosoła - Wąwozowa - al. KEN - Wilczy Dół - Kabaty STP
No nie wiem tylko, czy pasażerowie 209 nie wolą podjechać do najbliższego możliwego metra, czyli na Stokłosy, zamiast dokładać drogi przez Natolin. 209 pracuje dobrze, coraz lepiej nawet od Ursynowa Płn i nie ma specjalnie powodu, zeby w nim grzebać.
[ Dodano: Pią 19 Kwi, 2013 11:30 ]
Hm. Skoro
, to cóż to za korzyść, żeemyl pisze:Przecież ilość pasażerów, którzy przemieszczają się stricte na lotnisko i stricte na samolot jest zupełnie znikoma.
Poza tym może i dostanieemyl pisze:Ursynów dostanie w bonusie bardzo silną linię na lotnisko
, ale co z tego, skoro nie każdy bedzie mógł z niej porządnie skorzystać - czy choćby przez brak porządnej przesiadki.emyl pisze:jedną porządną linię na Trakt.
Też jestem tego zdania, co więcej, obawiam się/mam nadzieję, że i wyjęcie z powyższego zdania 166 też radykalnie nie zmniejszy jego słusznościTjall pisze:W momencie piachu dla 166 i 195 nie ma innej możliwości jak uzwyklenie 503