Warszawska Kolej Dojazdowa
Moderator: JacekM
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,12 ... .html?bo=1Dzień na żywo pisze:W związku z wypadkiem, który miał miejsce ok. godz. 9 między przystankami Kanie Helenowskie a Otrębusy, będą występowały opóźnienia w ruchu pociągów Warszawskiej Kolei Dojazdowej. Pociągi od Grodziska Maz. do Komorowa kursują po jednym torze, natomiast od Komorowa do Warszawy Śródmieście po dwóch torach. W okresie utrudnień wszyscy posiadacze ważnych biletów WKD mogą korzystać z przejazdów pociągami spółki Koleje Mazowieckie-KM na odcinku Warszawa Śródmieście - Grodzisk Mazowiecki.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
WKD utrudnia jak może przewożenie rowerów (bardzo słusznie - ze względu na gabaryty swoich pojazdów). Nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, ale przypadek zapomnienia raczej wykluczam.
Ciekaw jestem za to czy kiedyś będzie więcej stojaków/miejsc parkingowych dla rowerów przy stacjach.
Ciekaw jestem za to czy kiedyś będzie więcej stojaków/miejsc parkingowych dla rowerów przy stacjach.
Będę oryginalny i zostawię bez podpisu.
Dziś w EN97-002 jednak znalazłem miejsce na rower. jest nawet piktogram z rowerem.
Dziś w EN97-003 obok kabiny maszynisty otworzyły się drzwiczki boczne, zamknąłem te drzwiczki na klucz.
Dziś w EN97-003 obok kabiny maszynisty otworzyły się drzwiczki boczne, zamknąłem te drzwiczki na klucz.
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
----------
Nie wiem czy bym umiał zapiąc tam rower, ale pewnie bym sobie poradził.manyg1 pisze:OK, tylko czy umiałbyś ten rower zapiąć na oznaczone miejsce?
Skąd miałeś klucz do rzeczonych drzwi?
Pracuje w energetyce, jechałem do pracy i klucze energetyczne mam przy sobie. Klucze energetyczne pasują więc zamknałem aby nikt tam nie grzebał z ciekawskich osób.
"Livin' On A Prayer"
----------
----------
----------
----------
Tak, jednym z kluczy energetycznych jest tzw. klucz konduktorki (kwadrat). I to właśnie nim zamknąłem.KwZ pisze:A to nie wystarczy zwykły tzw. kwadrat, zwany też kluczem konduktorskim?
"Livin' On A Prayer"
----------
----------
----------
----------