Zajezdnie
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Akurat R-11 to jedyna zajezdnia, gdzie MZA sie uwlascilo
.
Dla R-6 jest zapisana nawet lokalizacja zastępcza w Studium Uwarunkowań itd. .
Tylko co z tego, skoro dla R-5 i R-9 też...
Dla R-6 jest zapisana nawet lokalizacja zastępcza w Studium Uwarunkowań itd. .
Tylko co z tego, skoro dla R-5 i R-9 też...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
inż. Glonojad pisze:lokalizacja zastępcza
Z ciekawości - gdzie?inż. Glonojad pisze:dla R-5 i R-9
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ale grunty są tańsze.jacek2357 pisze:Nie wiem czy lokalizowanie zajezdni tak oddalonych od Centrum jest rozsądne, dalekie dojazdy poza kilkoma liniami... hm...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Rozsądne, bo ceny gruntu są o niebo niższe. A poza tym proces wywiewania zajezdni na obrzeza jest naturalny właśnie z powodu rozwoju Centrum - tamtejsze tereny stają się coraz bardziej atrakcyjne dla inwestorów, a miastu bardziej się opłaca sprzedanie tego terenu i przeniesienie zajezdni w bardziej oddalony rejon.
A tak na marginesie studium milczy nt. zastępczej lokalizacji dla zajezdni Redutowa...
A tak na marginesie studium milczy nt. zastępczej lokalizacji dla zajezdni Redutowa...
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Oczywiście, że jest rozsądne. Rano się jeździ raczej z peryferii do śródmieścia, a popołudniu odwrotnie.
@Bastian: Ściągnij sobie Studium Kierunków rozwoju, szczególnie arkusze:
http://um.warszawa.pl/wydarzenia/studiu ... ozwoju.pdf
[ Dodano: 2006-05-26, 20:07 ]
@Bastian: Ściągnij sobie Studium Kierunków rozwoju, szczególnie arkusze:
[ Dodano: 2006-05-26, 20:07 ]
O rany, rzeczywiście! We wrześniowej sesji była, na rogu trasy N-S i Górczewskiej po stronie Woli, vis-a-vis Wola Parku...Siecool pisze: A tak na marginesie studium milczy nt. zastępczej lokalizacji dla zajezdni Redutowa...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja wiem? Tego nie unikniesz. Gdyby wszystkie zajezdnie były w Śródmieściu, to byś miał długie dojazdy na 189, 184, 112, 508 i wiele innych linii. No i grunty, o czym inni pisali.jacek2357 pisze:Nie wiem czy lokalizowanie zajezdni tak oddalonych od Centrum jest rozsądne, dalekie dojazdy poza kilkoma liniami... hm...
Jak co, to obetnij i wrzuć na Infrę, tam jest temat o zajezdniach.TLG pisze:Zaczyna się off topic, zaraz zacznie się kasowanie.
[ Dodano: 2006-05-26, 20:10 ]
To jest ten sam link...inż. Glonojad pisze:szczególnie arkusze
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow