Forumspoty - tym razem kolej na rocznicowy !zmiana miejsca!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Co?To tylko wie czerwony kapturek
Gdzie?U babci w lesie
Jak?Normalnie i realnie
Kiedy?A to wie tylko wilk...
A na serio...
Co?Fajnie by było zrobić coś w rodzaju imprez KMKM-u[dobra,wiem,że zaraz z tym pomysłem mnie zakatujecie],czyli przejazd czymś ciekawym po peryferiach Warszawy[trza by było się złożyć na wynajem],a potem jakieś ognicho[zapoznawcze,bo niektórzy z nas się jeszcze nie znają].Drugi mój pomysł-zrobić wspólne foty i przejazd wycieczkowy czymś,jakimiś fajnymi liniami.A trzeci-komunikacyjne,integracyjne podchody[po warszawskiej KM],a potem wspólne foty.
Gdzie?W Warszawie i w jej okolicach,zależy jaką opcje wybierzemy.
Jak i kiedy?Jak najszybciej,,w któryś weekend we wrześniu[byle nie w DTP
]
Wszystko podlega dydkusji,a moje pomysły trudne[typu podchody],wyjaśnieniu,o co w tym chodzi.
Gdzie?U babci w lesie
Jak?Normalnie i realnie
Kiedy?A to wie tylko wilk...
A na serio...
Co?Fajnie by było zrobić coś w rodzaju imprez KMKM-u[dobra,wiem,że zaraz z tym pomysłem mnie zakatujecie],czyli przejazd czymś ciekawym po peryferiach Warszawy[trza by było się złożyć na wynajem],a potem jakieś ognicho[zapoznawcze,bo niektórzy z nas się jeszcze nie znają].Drugi mój pomysł-zrobić wspólne foty i przejazd wycieczkowy czymś,jakimiś fajnymi liniami.A trzeci-komunikacyjne,integracyjne podchody[po warszawskiej KM],a potem wspólne foty.
Gdzie?W Warszawie i w jej okolicach,zależy jaką opcje wybierzemy.
Jak i kiedy?Jak najszybciej,,w któryś weekend we wrześniu[byle nie w DTP
Wszystko podlega dydkusji,a moje pomysły trudne[typu podchody],wyjaśnieniu,o co w tym chodzi.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
ło Matko i córko! Aleś wymyślił! 
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
Ooooo
. Jak zwykle, ochoczo podejmuję temat
. Wrzesień jest zacną opcyją
. Przy drugim ognisku nie będę się upierać
, ale.... nie spotykajmy się w jakiejś knajpie, bo w knajpie na ogół jest ciasno i głośno i w ogóle... takie miejsca mało sprzyjają integracji, tak mi się wydaje... I wszyscy szybko się zmyją. Proponuję jakiś radosny piknik
- Powsin:)?
I ogłuszyć mieszkańców okolicy?
A potem będą się skarżyli na metro...
[ Dodano: 2006-08-03, 22:12 ]
No to popieram Powsin,ale fajne by były podchody komunikacyjne.Tylko trza by było ustalić zasady.
No to popieram Powsin,ale fajne by były podchody komunikacyjne.Tylko trza by było ustalić zasady.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Chodzi mi o tzw.Podchody po warszawskiej komunikacji,a nie po lesie czy tam gdzieś w Powsinie.Flash8222 pisze:Podchody to dla małolatówziomal pisze:I ogłuszyć mieszkańców okolicy?![]()
![]()
A potem będą się skarżyli na metro...
![]()
No to popieram Powsin,ale fajne by były podchody komunikacyjne.Tylko trza by było ustalić zasady.. Jak w powsinie to tylko Ognisko.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Tylko mi tam w 519,ogniska nie robić!
Tak jak to drzewiej miało miejsce na "dyszce".

Tak jak to drzewiej miało miejsce na "dyszce".
Linia 155: 1966-2011