Z innych ciekawostek dodam, że powoli kończą się przygotowania do ogłoszenia przetargu na budowę placu postojowego dla 100-150 autobusów na Zawadach. Plac ten będzie oddziałem zakładu R-7 Woronicza. /Wiem, że nie na temat, ale nie wiedziałem gdzie to napisać
Zmiany obsługowe - maj 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Zmiany obsługowe - maj 2007
Od maja szykuje się mała rewolucja na liniach. Zakład R-7 Woronicza przejmie część zadań od zakładu R-6 Redutowa, który właśnie w maju zamyka swój mały plac postojowy.
Z innych ciekawostek dodam, że powoli kończą się przygotowania do ogłoszenia przetargu na budowę placu postojowego dla 100-150 autobusów na Zawadach. Plac ten będzie oddziałem zakładu R-7 Woronicza. /Wiem, że nie na temat, ale nie wiedziałem gdzie to napisać
/
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Taa.. Woronicza na 515?? Nie za duże wymagania??Santos pisze:raczej można liczyć,że R7 wejdzie na 105,171,522,514 lub 515maciek8610 pisze:No to w takim układzie można się spodziewać, że R-6 zejdzie z obsługi tych linii które miała na współkę z R-7?Czyli takie E-2, 186, 167 czy też 501?
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
masz pojęcieAleksander2634 pisze:Taa.. Woronicza na 515?? Nie za duże wymagania??Santos pisze: raczej można liczyć,że R7 wejdzie na 105,171,522,514 lub 515ZTM pewnie Wam walnie wyjazdy PT na Rembertów albo na Hute, i dymaj pół miasta na pusto i za darmo
hehe
z tych linii to 515 jest najmniej prawdopobne, moim zdaniem, że zagości tam R-7 "Woronicza".
Ciekawe jakie wozy oddeleguje R6 do wydziału R7 bądź bezpośrednio na R7Flash8222 pisze:Z innych ciekawostek dodam, że powoli kończą się przygotowania do ogłoszenia przetargu na budowę placu postojowego dla 100-150 autobusów na Zawadach. Plac ten będzie oddziałem zakładu R-7 Woronicza. /Wiem, że nie na temat, ale nie wiedziałem gdzie to napisać /
-
jacek
- Zbanowany
Pewnie ik280 i to ona stanie się pierwszą zajezdnią z taborem z automatyczna skrzynią biegówSantos pisze:Ciekawe jakie wozy oddeleguje R6 do wydziału R7 bądź bezpośrednio na R7Flash8222 pisze:Z innych ciekawostek dodam, że powoli kończą się przygotowania do ogłoszenia przetargu na budowę placu postojowego dla 100-150 autobusów na Zawadach. Plac ten będzie oddziałem zakładu R-7 Woronicza. /Wiem, że nie na temat, ale nie wiedziałem gdzie to napisać /
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
TGM pisze:Szkoda, że ze dwa dni wcześniej ten temat się nie pojawił. Byłem tam wczoraj w okolicy to bym tego poszukał i zdjęcia porobił... bo coś chyba musi być tam gotowe skoro to już za miesiąc ma być czynne.
Flash8222 pisze: Z innych ciekawostek dodam, że powoli kończą się przygotowania do ogłoszenia przetargu na budowę placu postojowego dla 100-150 autobusów na Zawadach. Plac ten będzie oddziałem zakładu R-7 Woronicza.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Robert 514
nie zapominaj, że 415 było na Woronicza,bo ZTM chciałzachować dość pózne kursowanie tej linii (ok.20.40 z Centrum do Wesołej) by potem nie było bezsensownych zjazdów na inna zajezdnie praktycznie na pustoSantos pisze:masz pojęcieAleksander2634 pisze: Taa.. Woronicza na 515?? Nie za duże wymagania??ZTM pewnie Wam walnie wyjazdy PT na Rembertów albo na Hute, i dymaj pół miasta na pusto i za darmo
hehe
z tych linii to 515 jest najmniej prawdopobne, moim zdaniem, że zagości tam R-7 "Woronicza".
a wiesz może co to są zjazdy i wyjazdy po trasie
![]()
Politechnika jest niedaleko R7,tak wieć 514 i 515 jest wielce prawdopodobne po kasacji Redutów... sądze,że zapomniałeś juz o obsłudze przez R7 linii 415
poza tym dojazd na Hutę nie byłby tak absurdalny jak teraz R10 dojeżdzą na Sadybę na 131
![]()