Zmiany obsługowe - czerwiec 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Zmiany obsługowe - czerwiec 2007
Beni bądź człowiekiem
i podziel się swoją wiedzą...co ci szkodzi
-
Robert 514
dokładnie się zgadzamMANiak pisze:Witam jestem tu nowy na tym forum,ale na temat nowinki ze kleszczowa ma dostac do obslugi 12 nocek to powiem tyle-ciekawe co na nie wypuszcza i skad driverow wezma.Do mnie dyspozytor codziennie dzwoni z zapytaniem:"czy moze pan jutro przyjsc do pracy"
to miało niby być śmiesznePiotrek pisze:SU12 może będą wypuszczane
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Ale prawdą jest że U12 mają jeździć na nocach..Santos pisze:dokładnie się zgadzamMANiak pisze:Witam jestem tu nowy na tym forum,ale na temat nowinki ze kleszczowa ma dostac do obslugi 12 nocek to powiem tyle-ciekawe co na nie wypuszcza i skad driverow wezma.Do mnie dyspozytor codziennie dzwoni z zapytaniem:"czy moze pan jutro przyjsc do pracy"I problem nocników ''za chwile'' będzie znaczny i nie tylko na R11
No ale cóż...na zajezdni kierownik zrobi rewolucję i zawsze ktoś na nocy będzie musiał jeździć...
to miało niby być śmiesznePiotrek pisze:SU12 może będą wypuszczane![]()
Koszt eksploatacji nowych SU12 po wypuszczaniu na noce zapewne będzie dużo wyższy,ze względu na braki różnych części wewnątrz pojazdów po zjazdach...i przede wszystkim brak szyb będzie najbardziej kosztowny
![]()
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
prawda jest taka,że miały jeździć na nocachAleksander2634 pisze:Ale prawdą jest że U12 mają jeździć na nocach..Santos pisze: dokładnie się zgadzamI problem nocników ''za chwile'' będzie znaczny i nie tylko na R11
No ale cóż...na zajezdni kierownik zrobi rewolucję i zawsze ktoś na nocy będzie musiał jeździć...
to miało niby być śmieszne![]()
Koszt eksploatacji nowych SU12 po wypuszczaniu na noce zapewne będzie dużo wyższy,ze względu na braki różnych części wewnątrz pojazdów po zjazdach...i przede wszystkim brak szyb będzie najbardziej kosztowny
![]()
niestety.......
Niestety ale miasto narazie zrezygnowało by mza miało wyjechać w nowym systemie solarisami na nocki . Jak narazie nie ma ani jednej niskiej brygady mza za to jest 16 brygad prywaciarzy niskich .
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.