Wawkom - drugie urodziny
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
13 grudnia przypada w czwartek... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- R-9 Chełmska
Premo pisze:Chyba tu zbyt wiele terminów do wyboru nie ma. Kto nie może nie przyjdzie
Premo pisze:8 Impreza główna. 15 poprawiny
Co to wnosi do dyskusji? Najarałeś się czegoś? Tego nie da się czytaćPremo pisze:Mała bójka urozmaiciłaby spotkanie
Sławek stworzył ważny temat, być może trochę za wcześnie, ale można już zacząć dumać. Spot urodzinowy myślę, że wyjdzie elegancko 14 grudnia, skoro to jest najbliższy piątek. Można dumać nad miejscem i sposobem organizacji (knajpa, ognisko, wycieczka). A może mod-team szykuje nam jakąś niespodziankę?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Bastian
- Sułtan Maroka
Też mi się wydaje, że to najlepszy termin.R-9 Chełmska pisze:Spot urodzinowy myślę, że wyjdzie elegancko 14 grudnia, skoro to jest najbliższy piątek.
Różnie, czasem 10, czasem 30Ryoga pisze:A ile średnio osób sie pojawia?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow