Stan techniczny przystanków
Moderator: Wiliam
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
Przystanek Milenjna 02 jak i 01. Nawieżchnia jak po rozpruciu pola minowego. Traktorem tam szkoda wjechać a co "Sralisem". Czy szanowna ekipa od stanu zatok przystankowych mogła by z nimi coś zrobic?? Co na to ZTM/MZA. Szkoda wozów no i ludzi siedzącychna na twardych siedzeniach.
2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
KLARYSEW w kierunku Warszawy - pełna demolka:
- budowlańcy słupek przystankowy zakopali tak gdzieś do połowy w ziemi - rozkład można przeczytać kucając, a o skrzydełka z numerami linii można przywalić głową;
- całkowicie rozwalono asfaltową nawierzchnię przystanku, a to co pod spodem zasypano piaskiem. Przy najbliższych roztopach pasażerowie utoną w błocie - już teraz nieco niepewnie się po tym chodzi;
- połowę przystanku zajmuje wielka dziura z radośnie pyrkającą obok pompą.
O ile nie za bardzo jest gdzie ten przystanek przesunąć, to niech chociaż położą tam płyty chodnikowe i ogarną kwestię słupka z rozkładami*
* choć tak na dobrą sprawę i tak nigdy nic tam punktualnie nie jeździ
- budowlańcy słupek przystankowy zakopali tak gdzieś do połowy w ziemi - rozkład można przeczytać kucając, a o skrzydełka z numerami linii można przywalić głową;
- całkowicie rozwalono asfaltową nawierzchnię przystanku, a to co pod spodem zasypano piaskiem. Przy najbliższych roztopach pasażerowie utoną w błocie - już teraz nieco niepewnie się po tym chodzi;
- połowę przystanku zajmuje wielka dziura z radośnie pyrkającą obok pompą.
O ile nie za bardzo jest gdzie ten przystanek przesunąć, to niech chociaż położą tam płyty chodnikowe i ogarną kwestię słupka z rozkładami*
* choć tak na dobrą sprawę i tak nigdy nic tam punktualnie nie jeździ
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Oszklenie wiat na HUBALA-DOBRZAŃSKIEGO 01 i ZAGŁOBY 01 nie przetrzymało weekendowych szaleństw i w formie wieloelementowych puzzli wala się koło obu przystanków.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Źle się wyraziłem, firma była, zmiotła szkło na trawnik za resztkami wiaty i tak te puzzle trwają. Oczywiście, że powiadomiłem, jak można zawrócić dupę dyspozytorom to ja zawsze i chętnie
Przystanek Rondo Żaba 04, brak 1 szyby wiaty. Przystanek Rogowska 02 brak szyby gabloty z rozkładami i wszystkich rozkładów jazdy. Przystanek Gocław 10 brak jednej szyby wiaty, Przystanek Gocław 05 spalona toaleta przenośna dla Mobilisu, Oś Wilga 02 brak dwóch szyb wiaty.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus