Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Bemowo - Bielany
Moderator: Wiliam
Połączyć 121 z 205 i się miejsce zwolni.

Obie wersje nie zahaczają o szkoły na rogu Gwiaździstej i Podleśnej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
No to ze 122 trzeba. 
Albo przedłużyć coś Wisłostradą do Młocin.
Dodano po 2 minutach 56 sekundach:
A nieco bardziej serio - przedłużyć 121 do Barszczewskiej? Do Centrum Olimpijskiego?
A nieco bardziej serio - przedłużyć 121 do Barszczewskiej? Do Centrum Olimpijskiego?
Ze 122 to absolutnie nie. A druga kwestia - po co???MichalJ pisze:No to ze 122 trzeba.
185 - najlepsza linia w mieście!
- Bastian
- Sułtan Maroka
IMHO nikt by nie zyskał. W tej chwili linie realizują ciekawe połączenia mocno odrębne od funkcji 184 i 186. Po zamianie pierwsza para stałaby się po części cieniem tej drugiej pary.pawcio pisze:A gdyby 197 wraz z 397 zamienić krańcami z 103?
Taka dyskusja zresztą już była, gdy 103 przejmowało trasę 197 do DWZ.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Aha OK, już wiem co zrobiłem, spojrzałem nie na ten przystanek. Bo myślałem, że nawet koordynacja rozkładów jest gorsza niż piszesz. Co do zasady jednak jest tak jak napisałem, 397 przyjeżdża najpóźniej i jest najbardziej puste.kveld pisze:Pewnie efekt korków na Podleśnej. 397 jeździ rozkładowo dokładnie na zmianę ze 197 co 7-8, tylko pewnie 197 przyjeżdża spóźnione 4-5 minut, a 397 jest o czasie.
- Patryk2222
Obie linie nie mają postojów na krańcu tylko na przystanku Gwiaździsta przed pętlą więc nic się nie zwolni. Ja bym proponował postoje bez pasażerów na Gwiaździstej tam i tak prawie nikt nie wsiada wiec jeszcze ze dwa wozy by weszły.MichalJ pisze:Połączyć 121 z 205 i się miejsce zwolni.![]()
Wiliam: Interpunkcja, błagam
A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938
>>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
Hmm chyba nie ma wątku dotyczącego nowego przebiegu Lazurowej i przesunięcia części linii...
Ja mam takie nieśmiałe pytanie. Skoro uczyniono ślepą uliczkę z Szeligowskiej, to czemu mimo że kawałek dalej jest nowy zespół przystanków "Lazurowa" przy Szeligowskiej dostawiono przystanek w stronę Centrum i zmieniono charakter dla 713 z warunkowego na stały... Czy muszą te przystanki być tak naćkane co 300 metrów...
Ja mam takie nieśmiałe pytanie. Skoro uczyniono ślepą uliczkę z Szeligowskiej, to czemu mimo że kawałek dalej jest nowy zespół przystanków "Lazurowa" przy Szeligowskiej dostawiono przystanek w stronę Centrum i zmieniono charakter dla 713 z warunkowego na stały... Czy muszą te przystanki być tak naćkane co 300 metrów...
Udało Ci się napisać w tej sprawie?JacekM pisze:Chyba przez weekend wysmażę kolejne pismo.
??fik pisze:"naćkane co 300 metrów"
- fik
- Naczelne Chamidło
300m to absolutnie normalna odległość międzyprzystankowa, a nie żadne naćkanie. Patologią byłyby przystanki co 900m, gdyby Drzeworytników nie było.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Co 300 metrów to już nie naćkane. Chyba, że masz jakiś plan prozdrowotny spalania kalorii polegający na strefach dojścia po kilometr.dev pisze:??fik pisze:"naćkane co 300 metrów"

Patologią to jest brak przystanków na Szeligowskiej.